Асоціація розповсюдження зброї на випадок війни

Обговорення подій які трапились в Україні
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Re: Асоціація розповсюдження зброї на випадок війни

Повідомлення bandera77 » 10 березня 2014, 16:49

Від себе додам, що було б добре звернутися до відповідних структур про відкриття тирів для населення, де б дозволяли знайомитися зі стрілецькою зброєю та вчили б стріляти з неї
Бог там, де всім добре.....

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 10 березня 2014, 16:56

Та які там тири. Максимум можна постріляти в парку Шевчененка в палатці. *facepalm
Це біда, товариші. Треба повноцінні військові навчання для населення, і то негайно. Інший варіант - самому шукати якісь хоч елементарні курси, уроки, не знаю навіть як це назвати.

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 10 березня 2014, 17:00

bandera77 писав:
x-killer писав: А без військомата? Наприклад, в західних країнах існують асоціації які проводять бойову підготовку (табори, навчання після робочого часу і т.д.). Цікаво чи у нас є таке
У Свободи та УНА-УНСО є табори з військовим вишколом - спитай у місцевих осередках. Ще б радив звернутися в ПЛАСТ - якщо вони цього не проводять - велика ймовірність, що підкажуть правильний напрямок пошуку...
Як почесний Пластун, скажу що бойову підготовку дійсно не проводять, але правильний напрямок точно підкажуть. А Свобода, УНА-УНСО, Патріот України думаю таке мають проводити, тим більше в цей складний для країни період..

bandera77
Поважний користувач

Повідомлення bandera77 » 10 березня 2014, 17:04

Trentemoller писав:Та які там тири. Максимум можна постріляти в парку Шевчененка в палатці. *facepalm
Це біда, товариші. Треба повноцінні військові навчання для населення, і то негайно. Інший варіант - самому шукати якісь хоч елементарні курси, уроки, не знаю навіть як це назвати.
Тири є в міліції, СБУ, прикордонників та інших структурах - наразі вони потрібні людям. щоб люди змогли гідно протистояти ворогам!
В решті решт - почати вивозити людей на полігон в сторожинець і там навчати! Скільки можна нічог оне робити! просто стає реально стрьомно І це не паніка - це треальна оцінка ситуації.
НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ОФІЦІЙНА ВЛАДА НАС ЗЛИВАЄ! Якщо хтось має більш приємну інформацію - діліться....
Востаннє редагувалось 10 березня 2014, 17:07 користувачем bandera77, всього редагувалось 1 раз.

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 10 березня 2014, 17:11

bandera77
НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ОФІЦІЙНА ВЛАДА НАС ЗЛИВАЄ!
І я про це. Що за чекання? Ніяких навчань нема. Викликали в воєнкомати пару людей і сказали чекати. Це так має бути у випадку відкритої агресії, яка триває вже тижні?
А у випадку війни відправити молодчиків які навіть не знають як тримати калаш не те що про ведення бою на вірну смерть?
Тут треба розглядати вже і геноцид з боку нашої влади. Я так не граю *protiv*

bandera77
Поважний користувач

Повідомлення bandera77 » 10 березня 2014, 17:17

Говорю від себе, але дуже хочу, щоб мої слова почули ті, хто приймає рішення. Треба поширити такий наказ серед військовослужбовців Криму:
"ПРИ ЯВНИХ ОЗНАКАХ СПРОБ ШТУРМУ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН З МЕТОЮ ЗАХОПЛЕННЯ ЗБРОЇ ОСОБОВОГО СКЛАДУ НАКАЗУЮ ВІДКРИВАТИ ВОГОНЬ НА УРАЖЕННЯ."
Як тільки такий наказ стане відомий Росії - вона тричі подумає перед тим як штурмувати. А так вона впевнена, що її дії лишаться безкарними....

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 10 березня 2014, 17:41

Ти не повіриш, але вони цього ЧЕКАЮТЬ! Ти читав статтяю яку я кидав відносно мотивів і планів Росії, і що їй потрібне військове протистояння задля забезпечення ціна на нафту? Уже пізно стріляти, тепер треба відступати і перегруповуватись.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 10 березня 2014, 17:43

Trentemoller писав:В нас такого нема. І навряд чи призовники пройдуть більш-менш нормальну військову підготовку, так як в армійській системі крах. Під час мобілізації у кращому випадку калаш і 2 ріжки. Імхо.
:lol: я ж кажу - по даним військовий у нас на складі ЧИСЛИТЬСЯ 800 тис автоматів. Армії у нас 700-800 тис. В залежності як рахуати. А під мобілізацію попадає біля 5млн осіб.
То кожному дадуть автомат і два рожка? :lol:
Саперна лопатка і те одна на двох!

А взагалі, мене так забавляє ця тема :lol: :lol: :lol:
Тема раз. 20 років всім було до лампочки, коли військов кричали: армію нищать, солдати не мають забезпечення для навчання, армія гола і боса.... Всім було пофігу. 8-) *car*
А тут всі прокинулись так раптово, збуджено оглядаються по сторонам, дивуються - а в чому справа? де армія? де підготовлені солдати? де тири, хоча б? ... :lol: Я офігіваю з вас, люди... :lol:

Тема номер два - варто було підняти тему легалізації зброї - всі одразу завивали, що раби не можуть мати зброю, що раби бояться зброї, вона їм не потрібна. А тут всі прокинулись так раптово, збуджено оглядаються по сторонам, дивуються: а де стрілкові клуби? де би навчитись користуватись зброєю, де би потриматит в рука щось, бо захищати себе треба, дайте мені АВТОМАТ, бо вчора я був проти навіть легалізації пістолета Люди, які кричали проти легалізації пістолета, зараз просять видати автомати.... :lol: Я офігіваю з вас, люди... :lol:

Тема три - всі косили від армії, всім було пофігу, ніхто не хотів навіть чути про те що треба вміти захищати батьківщину. А тепер... ну ви вже в курсі... :lol:

Коли я казав, що всі ми однакові у своїх поглядах, просто не всі ще потрапили в ті обставини, щоб зрозуміти те, що зрозуміли інші - всі тупо зафукували мене, називали песимістом. І про легальну зброю, чи про ворога на півночі-сході, чи про стан речей в Україні... А тут всі прокинулись так раптово, збуджено оглядаються по сторонам, дивуються..... :lol: - а от якби у людей була зброя, вони би зупинили всю піхоту Росії, а от як би була армія унас, а от якби ми не були овочамиі не хавали пропаганду Росії, а от якби... *facepalm
І я вже не офігіваю з вас, у мене сил вже нема офігівати. Всі такі понятливі одразу стають, коли бачать наслідки, але такі .... :evil: ...... коли їм показують щодня причини і просять не допустити наслідків.

Нема у нас армії. Нема у нас зброї і амуніції. Нема у нас техніки. Нема у нас грошей на це. ПРОЗРІЛИ накінець то всі!!!! *facepalm Зато у нас є багато баранів - саме час йти і битись баранам головою о броню російськи БТР-ів.
А чо? це ж весело!
Востаннє редагувалось 10 березня 2014, 18:03 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 10 березня 2014, 17:47

Дельфин писав:
Trentemoller писав:В нас такого нема. І навряд чи призовники пройдуть більш-менш нормальну військову підготовку, так як в армійській системі крах. Під час мобілізації у кращому випадку калаш і 2 ріжки. Імхо.
:lol: я ж кажу - по даним військовий у нас на складі ЧИСЛИТЬСЯ 800 тис автоматів. Армії у нас 700-800 тис. В залежності як рахуати. А під мобілізацію попадає біля 5млн осіб.
То кожному дадуть автомат і два рожка? :lol:
Саперна лопатка і те одна на двох!
Я вже пішов робити :)

Зображення

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 10 березня 2014, 18:11

Trentemoller,
а я сьогодні зібрав сімю, і ми обговрили, що робити, якщо завтра раптово зникне мобільний звязок , потім ел/енергія і... прийде соболь в костюмі пісця.
А саме - куди йти, де збираємось, що робити доньці, якщо нас нема і до кого йти. Що треба брати, якщо раптово треба евакуюватись. Куди будемо евакуювуватись - ближні і дальні місця де можна осісти і оцінити ситуацію. На кого із друзів-родичів можна розраховувати.
Дружина не дуже хотіла говорити про таке, але я наполіг. Бо смішного стає все менше в нашому житі. :(
А підготовки до ситуації, коли зникне зв'язок і інет у нас нема.
Востаннє редагувалось 10 березня 2014, 18:12 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”