Воїни світла

Обговорення подій які трапились в Україні
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: Воїни світла

Повідомлення nikalajka » 05 березня 2014, 00:21

bandera77 писав:
nikalajka писав:

гнила ментальність
Поясни?
та що тут пояснювати
в тебе одні погляди на життя в широкому розумінні цих слів
в мене інші
в когось іншого ще інші
за часів козацтва такого не було

всі розлінивились відстоювати свою думку. всім на все насрать
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 05 березня 2014, 14:21

а ще самсон будь впевнений що мінус в репі дуже чітко описує стан речей які відбуваються на даний час у тебе в голові
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 05 березня 2014, 14:24

вже нема куда мінусити
Вы должны повлиять на репутации другим пользователям прежде чем сможете вновь повлиять на репутацию этому пользователю.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 05 березня 2014, 15:22

nikalajka писав:вже нема куда мінусити
Вы должны повлиять на репутации другим пользователям прежде чем сможете вновь повлиять на репутацию этому пользователю.
ТС сорі за флуд.
Нікалайка, а потім Ви знову почнете створювати теми і писати модераторам, щоб вони зняли мінус від Самсона, яким він відповість на Ваш *facepalm Може пора вже зрозуміти і перестати мінусувати йому?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 06 березня 2014, 04:06

bandera77 писав:А тепер інші воїни світла. Наша еліта - еліта честі і гідності воїна України. Знайомтесь - морська піхота Феодосії!
bandera77 писав:Не впевнений я, що ти (просто до прикладу) перебуваючі серед інших солдатів зміг відмовитись від виконання наказу. Завжди легше бути збоку...
Ну це навряд чи хороший "отмаз" "чого я стріляв в жінок і дітей" - тому що був серед усіх інших. А ти би став стріляти в людей лише тому що був серед таких самих інших?

А хто сказав, що це рішення кожного із них, і що це взагалі їх рішення, а не командира?? Вони ж підневільні і не примають самі рішень - це ж ти сам кажеш! Ох як любимо ми вішати ярлики скоренько!! Так вони мужні і вірні присязі, вони молодці. Вони мужні до героїзму, бо інші повтікали в нашій країні. *facepalm Але починати робити з них ікону я би не став. Я взагалі противник "швидких" ікон і поклонінь невідомим людям.
bandera77 писав:Щось в тебе дуже багато неоптимізму...
знав би ти що я, хоча б на місцевому рівні, ти б так само не світився б оптимізмом. Хоча б тому, що, те як використовують наші депутати зараз ситуацію в країні і кого приводить до влади наш Правий Сектор - це просто... слово жах" навіть не передає змісту того, що там відбувається. Це настільки цинічно і підло, що не можу передати.
bandera77 писав: Якщо ти вважаєш, що гнила країна - може в цьому є і твоя частка? (без образ, звісно, і нічого особистого)
Звісно що є. Кожен з нас вкладав в цю країну те, до чого вона докотилась. А ти ввжаєш це нормальною країною, де рахують ГЕРОЯМИ міліціонера, який не стріляє в народ чи захищає людей, суддю, який примає чесне рішення, депутата, який не краде, солдата який воює як і повиненн за тебе. У нашому деформованому нашим життям сприйнятті - рятівник який спас людину з води - герой, тілоохоронець, що закрив своїм тілом клієнта-герой, солдат, що виконує присягу - герой, хірург що зробив нормальну операцію - вчинив подвиг!!!!

Ти розумієш, що ми докотились до дого, що прояв людяності чи виконання посадового обовязку сприймається як вчинок. Прояв характеру як подвиг, виконання обовязку - як героїзм. Нажаль в нашій армії, якщо не втік і не зрадив - Герой. Якщо зрадив і втік - ну то що зробиш, всі такі... *facepalm І це страшно.

От тепер можеш знову мене звинуватити, що я також причетний до цього загнивання. Може і так. Але це не міняє ситуації.
Востаннє редагувалось 06 березня 2014, 04:10 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 06 березня 2014, 04:18

Samson писав:
Дельфин писав:Що ж за країна у нас така гнила...
Я всегда подозревал, что ты контра и все твои сообщения попахивают гнилью. И вот ты открылся. С такими как ты свободную страну не построить. Нам, молодым, которые боготворят Украину нужно этот сорняк вырвать из украинского общества. Ты мизинца украинского солдата, что остался верен украинскому народу под дулом вражеских автоматов, не стоишь. Извини, но это мой вывод и я не требую, чтобы меня все поддерживали. Но я в этом уверен.
:)
Samson писав:я не лью дерьмо на оппонента. Лить дерьмо на собеседника много ума не надо, а вот доказать свою точку зрения оказывается многим не под силу. А жаль. Интеллектуалами не рождаются, ими становятся.
*scratch* Чья бы корова мычала, а твоя бы молчала!!!
Востаннє редагувалось 06 березня 2014, 04:27 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 06 березня 2014, 14:02

Сьогодні в мене з'явилася така думка: якщо ДІЙСНО більшість кримчан хоче бути путкінцями, то чому ми маємо їх тримати? Так, зараз на мене накинуться, мовляв, українська земля і все таке. Так от що я скажу: українська земля там, де люди вважають себе українцями і готові боронити її. Другий ваш аргумент (можливий): там татари хочуть України та бійці її захищають. Частково погоджуюсь. Чому? Тому що татари ПРОСТО БІЛЬШЕ НЕ ХОЧУТЬ РОСІЇ ЧИМ ХОЧУТЬ УКРАЇНИ!!! І це треба визнати. А хлопці просто виявились гідними присяги та духу. ОТ з таких треба будувати армію.
Я розумію, що питання дискусійне і справді хочу обговорити з вами цю позицію.Але прошу підійти тверезо - без армії "агалтєлих" мінусаторів :D
Бог там, де всім добре.....

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 06 березня 2014, 14:43

Яку саме позицію - про воїнів, про яких тема, чи про свободу самовизначення народу, хоча це і не тема для цього ?
Востаннє редагувалось 06 березня 2014, 14:43 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення bandera77 » 06 березня 2014, 20:42

Дельфин писав:Яку саме позицію - про воїнів, про яких тема, чи про свободу самовизначення народу, хоча це і не тема для цього ?
Я просто цей пост не в тему тему закинув... Так вийшло.... Але вже як є... Звичайно мова йде про цей пост
Бог там, де всім добре.....

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 06 березня 2014, 21:18

Вот те на
phpBB [video]
[/quote]
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”