Майдан повстав проти лідерів опозиції і погрожує йти на штур

Обговорення подій які трапились в Україні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Майдан повстав проти лідерів опозиції і погрожує йти на

Повідомлення sergej1974007 » 21 лютого 2014, 21:31

electron писав:Не варто такого робити. Якщо після того як він відвів ментів з Києва Майдан нападе зі зброєю, це буде кінець.
Маємо патову ситуацію, з одного боку Яника потрібно знімати, з іншого якщо підуть зі зброєю матимемо громадянську війну і не тільки у влади руки будуть по лікті в крові, але і у Майдана також.
Краще пройти процедуру імпічменту. Стимулювати ВР щоб вона прийняла її, щоб комісія розгладала це питання не пару тижнів чи місяців, а пару днів.
На мою думку це кращий вихід ніж нові смерті на вулицях.

Якщо я не помиляюсь уряд Януковича фактично ішов на всі поступки і вимоги Майдану(амністія і т.д).
Підписали угоду.Там стоять і підписи з Европи.
Завтра виведуть з Києва війська (напевно).
Я приблизно розумію тих людей,які ще вчора стояли на барикадах і поряд з ними гинули люди.
Але в любому випадку потрібен компроміс.
Якщо завтра знову буде штурм--це буде ще одна помилка)після ходи під Верховну Раду).
І Европа-Америка вже точно не зрозуміють цієї неготовності до компромісу.
Ви самі вже писали що Америка наказала робити---" Президент Янукович веде країну до позачергових виборів".
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 21 лютого 2014, 21:33

electron писав: Нарешті хтось розчохлився.
Скажіть а він підпише його якщо його заженуть в кут???
Ні ну я розумиію що він накладе вето, яке можливо подолають кількісттю голосів. Але по перше чекаємо 15 днів, а потім фіг його знає чи буде 300 голосів для подолання вето.
Так вот и я о том же, он не подпишет при таком раскладе дел. А раз так, то пока парламент еще не рулит так как хотят и президент полновластен.

Если завтра начнется штурм, благодаря соглашению трех запроданцов, майдан окажется в патовой ситуации - это уже не власть напала первой, а майдан нарушил договоренность и это будет иметь тяжкие последствия.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

fortes
Новачок

Повідомлення fortes » 21 лютого 2014, 21:36

А чого ми повинні іти на поводу Америки і Європи? Ця тема вже багато разів обсуждалася. Ми повинні формувати свою політику вигідну нам, а Європа і Америка хай підстраюються.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 21 лютого 2014, 21:40

А все так просто вирішується - ці три клоуна, які посміли підписати без узгодження із Майданом, виходять до людей і розмовляють із ними. Виходять до людей і розказують чому потрібно робити це поступово. Спочатку із сотниками потім зі сцени. Так штурмувати це порушувати домовленості, які витоговувала Європа. Це провокація громадянської.
АЛЕ потрібно розмовляти із людьми. А не розвернутись і піти.
Другий пункт - це не потрібно було робити, коли там виностяь труни і прощаються із героями. Ну хто зараз думатиме про щось окрім помсти?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 21 лютого 2014, 21:43

sergej1974007 писав: Підписали угоду.Там стоять і підписи з Европи.
Завтра виведуть з Києва війська (напевно).
Я приблизно розумію тих людей,які ще вчора стояли на барикадах і поряд з ними гинули люди.
Але в любому випадку потрібен компроміс.
Якщо завтра знову буде штурм--це буде ще одна помилка)після ходи під Верховну Раду).
І Европа-Америка вже точно не зрозуміють цієї неготовності до компромісу.
Ви самі вже писали що Америка наказала робити---" Президент Янукович веде країну до позачергових виборів".
Якщо Майдан від імені якого опозиція поставила підписи САМ нападе на Яника, то цим він розірве угоду. І якщо Яник у відповідь запровадить надзвичайний стан чи знову нажене ментів то та сама Європа вже не буде такою прихильною до Майдану... А менти були явно розчаровані що їх просто використали і вигнали по домівках, сприйняли це майже як поразку. Тому багато повернуться з радістю.
Не варто його заганяти в кут. Нехай підписує закон. А паралельно нехай іде процедура імпічменту. Як він там плів в зверненні? Довірить народ будете при владі - не довірить не будете при владі.
Блін йому навіть промови якісь учні молодших класів пишуть. :mrgreen:
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 21 лютого 2014, 21:45

ну що, робим ставки що буде до ранку? ганебна втеча чи самогубство двома пострілами в голову?

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 21 лютого 2014, 21:48

Buxx писав:ну що, робим ставки що буде до ранку? ганебна втеча чи самогубство двома пострілами в голову?
Как бы третьего варианта не оказалось.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 21 лютого 2014, 21:51

третій і буде. це так, чорний гумор

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 21 лютого 2014, 22:05

Ще одне. Тут запитували як на сході довести що вбиті люди герої? Так давайте розберемось, чому вони не є героями, але не на сході, а у людей які підтримують владу в нас таких теж купа є.
Я висловлю точку зору ПРИХИЛЬНИКА влади, не свою.
Про легітимність влади немає сенсу з ними говорити. Політичні переконання це як релігія, краще їх не чіпати, особливо в такий час.
А от про те що вони "нападали" на міліціонерів, от тут і потрібно говорити. Зараз вони нападали на Міліцію, на беркут, на ВВ. Тобто на структуру, яку багато хто асаціює з захистом. Воно давно вже не так, але асоціації такі є. До речі зараз в Донецьку порозставляли бігборди які кажуть: беркут наш захист.
Так от потрібно провести розслідування і знайти спочатку підрозділи, а потім бажано і конкретних осіб які жорстоко били людей. ЩОб всі знали, що Іванов, Пертенко, і так далі добивали людей на Банковій. Що саме керівник такого то підрозділу не зміг правильно натренувати і не втримав своїх підлеглих під час розгону 30 листопада і тому там сталось те побоїще. Що саме керівник беркуту і міністр МВС відповідають за дії своїх підлеглих. Що менти не мали права стріляти навіть гумовими кулями в голову. І за це має відповідати керівник підрозділу.
Що Захарченко не мав права видавати табельну зброю і дозволяти відкривати вогонь на ураження.
Що керівник генштабу не мав права перекидати морпіхів.
Що во міністра оборони не мав права перекидати десантуру, при чому не організувавши відправку і не забеспечивши безпеку солдат, під час транспортування. Через його і його підлеглих халатність загинуло троє військовослужбовців.
Потім судити їх. От тоді ті люди які захочуть щось зрозуміти зрозуміють, що герої боролись не з структурою яка захищає людей. А що вони боролись, саме з тими злочинцями в погонах які добивали людей. І щоб таких звірів в погонах більше не було.
А ті хто настільки зазомбований, що не зрозуміє, того ніяк не переконаєш. Але таких не так вже і багато. Вони просто кричать всюди, тому і складається уява про їхню масовість.
Востаннє редагувалось 21 лютого 2014, 22:15 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 21 лютого 2014, 22:21

electron писав:Ще одне. Тут запитували як на сході довести що вбиті люди герої? Так давайте розберемось, чому вони не є героями, але не на сході, а у людей які підтримують владу в нас таких теж купа є.
Я висловлю точку зору ПРИХИЛЬНИКА влади, не свою.
Про легітимність влади немає сенсу з ними говорити. Політичні переконання це як релігія, краще їх не чіпати, особливо в такий час.
А от про те що вони "нападали" на міліціонерів, от тут і потрібно говорити. Зараз вони нападали на Міліцію, на беркут, на ВВ. Тобто на структуру, яку багато хто асаціює з захистом. Воно давно вже не так, але асоціації такі є. До речі зараз в Донецьку порозставляли бігборди які кажуть: беркут наш захист.
Так от потрібно провести розслідування і знайти спочатку підрозділи, а потім бажано і конкретних осіб які жорстоко били людей. ЩОб всі знали, що Іванов, Пертенко, і так далі добивали людей на Банковій. Що саме керівник такого то підрозділу не зміг правильно натренувати і не втримав своїх підлеглих під час розгону 30 листопада і тому там сталось те побоїще. Що саме керівник беркуту і міністр МВС відповідають за дії своїх підлеглих. Потім судити їх. От тоді ті люди які захочуть щось зрозуміти зрозуміють, що герої боролись не з структурою яка захищає людей. А що вони боролись, саме з тими злочинцями в погонах які добивали людей. І щоб таких звірів в погонах більше не було.
А ті хто настільки зазомбований, що не зрозуміє, того ніяк не переконаєш. Але таких не так вже і багато. Вони просто кричать всюди, тому і складається уява про їхню масовість.
Висловлю точку зору яку прочитав в соцмережі.
Події 30 листопада почалися з того що на Майдан прийшли менти відтіснити протестувальників.
Під час цього один з протестувальників кинув в ментів якусь там палаючу гілляку(до речі там десь і на відео є цей момент).Тобто зробив"напад на правоохоронця".Після чого почали махати кийками.
На слідуючий день група скажем провокаторів з тим самим трактором почала протистояння на Грушевського.В ход пішли "коктейлі Молотова".Після тих провокацій міліція почала упереджено ставитись до протестувальників намагаючись відігратися.
Тобто пішла день за днем ескалація насильства.
По Вашій аналогії було би справедливим разом з тими беркутами і очільниками міліції судити і людей з іншого боку,які так само провокували на необдуманні кроки(такі як хода до Верховної Ради).

пс.погляд з іншого боку.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти