В Украине объявили всеобщую мобилизацию

Обговорення подій які трапились в Україні
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: В Украине объявили всеобщую мобилизацию

Повідомлення Дельфин » 19 січня 2014, 12:53

DJ COSMO писав:Евросоюз не имеет ничего,ни газа,ни нефти,ни пшеницы,ничего.Поэтому и ломятса к нам.
*facepalm Я не знаю як це правильно прокоментувати... Чи з сарказмом, чи з подивом, чи з обуренням... Це що на мітингу у комуністів таке казали? Ну не можна ж бути таким "неначитаним" вкінці кінців!!
DJ COSMO писав:А еще помните была замануха на счет того,что Европа нам дает денег в долг???Как это так,мы деньги в долг взяли,а к ним присоединятса не хотим???
*facepalm Ми ніби тільки в МВФ брали і в Росії зараз.
DJ COSMO писав:Если войдем в Евросоюз,тогда Россия медленно и уверенно нас уничтожит. Россия это большая страна,в которой есть ВСЕ,и газ и нефть,и деньги в том числе,
ТАК ОСЬ КУДИ воно подівалось із Європи.. Знайшли, добре... Ти точно тільки канал ОРТ російський дивишся. Європа цього не має - це вс е в Росії. Тому Європа хоче це забрати... піпец...
Европа уже добралась до Востока,осталось загребсти Украину,и все,она достигнет своей цели
. НАКОЙ? Якщо все є в Росії, а не в Україні. Треба Росію забрати. Де логіка?
Нам нужно быть независимой страной ни от кого,
Нове слово в геополітиці і глобалізації. Будемо не від кого незалежати. *facepalm чи :D сам вже не знаю, як реагувати.
нам просто нужен НОВЫЙ ЛИДЕР,который направит нашу страну на нужное русло!!!!!
Скільк Вам років? Як на мене 65-70. Вони прожили все життя, чекаючи вказівки куди пошле партія. Якщо Вам 70, то нема питань...
Вывод один,если мы присоеденимся к ЕС,тогда нам просто "торба", и скорее всего война будет неизбежна,потому что мы будем в НАТО,а это кстати, проделка Америки, которая по всей видимости, хочет оставить Россию без единого союзника.
ТОЧНО Вам 70 років. Як для дідуся, Ви добре володієте інтернетом. Але читати в неті нічого не хочете. Тому думаєте що у всіх, хто в ЄС і НАТО - у всіх війна йде. "Всі загнивають і у всіх війна. Тільки країна розвинутого комунізму Росія процвітає і є гарантом миру в світі" - із виступу Брежнєва на зїзді компратії СРСР.
P.S.Я излогал просто свое мнение (свобода слова),не нужно меня считать врагом народа,так как у меня мнение не совпадает с остальными.
Боже збав! Який ворог? Кожна людина має право на свою думку. Тим більше така поважана, як дідусь. Головне не заважати тим, хто хоче відкинути старе і жити в новому. Пенсія вам буде. Не переживайте. Тільки не заважайте внукам будувати країну. Вони хотять краще жити чим бачили життя Ви.
DJ COSMO писав:Нам нужно Яныка нафиг удалить от престола и просто поставить туда нового,абсолютно нового лидера,и тогда все.....не будет напрастным!!!!
Точно! Ось так 70 років в СРСР і 20 років в Україні і мінялись кріслами. Поставити треба нового, хорошого царя, бо цей цар не хороший. Новий цар буде кращим... А раптом що, точерез 10 років іншого хорошо царя будемо ставити.
Головне нічого міняти не треба - жити, як завжди. Лише царів міняти, і надіятись на кращого... І НІ-НІ до Європи, бо весь газ тільки в Росії. А скрізь війна і вороги.

Власне кожна людинамає право на свою думку. І що тут поробиш? *facepalm

DJ COSMO - якщо Ви дідусь, то не маю до вас притензій. Просто не ходіть на вибори, дайте шанс внукам також пожити. Якщо Ви молодий чоловік - бійтеся Бога, спасайтес!! Читайте щось, розвивайтесь...

PS. Я в "опупении", а ви кажете на сході люди нічого не розуміють і вони "такі-сякі"...
Востаннє редагувалось 19 січня 2014, 13:10 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

DJ COSMO
Активіст
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 19 разів
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 січня 2014, 14:16

У каждого свои взгляды на жизнь!!!!!!Поэтому ненадо тут,БЛИН,умничать,что я необразованный или еще что то в этом роде!!!!!!!
ЕЩЕ РАЗ ПОВТОРЮ ДЛЯ ТУПОДОХОДЯЩИХ,ЭТО БЫЛО ВСЕГО ЛИШЬ МОЕ МНЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Зображення

DJ COSMO
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 січня 2014, 14:16

И Европа нам давала в кредит деньги,и это факт!!!!!!!!1
Зображення

DJ COSMO
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 січня 2014, 14:23

Дельфин,я бы тебя охотно послал куда нужно тебе идти,просто я лутше промолчу.........это будет куда корректней поступок,чем твой чёс галимый....
Когда будешь в Еврожопе,тогда у тебя мнение резко потеряетса,и поменяет свой смысл.
И поверь,я розвиваюсь в свою пользу,и в пользу полезных вещей.Удачи!!!!
Востаннє редагувалось 19 січня 2014, 14:38 користувачем DJ COSMO, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 19 січня 2014, 16:16

DJ COSMO знаешь анекдот?-доктор спрашивает мальчика,-"мальчик а сколько тебе лет?"
М-"скоро 9 будет!"
Д-"какие мы оптимисты")))
так это про тебя),от нас забрали основной закон,а вы все в облаках.что бы быть от всех независимым нужна мощная воля и мотивация к действию.
посмотрим вокруг.промолчим.закроем вкладку.

wolffw56
Новачок

Повідомлення wolffw56 » 19 січня 2014, 16:23

Я когда слышу такие лозунги как нам нужна Россия, аж выворачивает. Эти люди просто зомбированы, и им не чего доказывать или спорить. Просто лечить. И это не просто его мнение, это синдром зависимости и раба. А уж это не излечимо.;)

Отправлено с моего DROID X2 через Tapatalk

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 19 січня 2014, 16:48

Вы видели что в Киеве творится?
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 19 січня 2014, 16:53

Дивіться Громадське там онлайн... в Києві біля стадіону замес..
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

DJ COSMO
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 січня 2014, 17:02

Б........ть,берем стволи и идем на Майдан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Зображення

DJ COSMO
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення DJ COSMO » 19 січня 2014, 17:03

Делаем переворот и революцию,сожгем всех кто в Верховной Раде,и наберем новый персонал,как было зделано в Румынии.......
Опять же борьба идет за независимость,за свободу........
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”