DJ COSMO писав:Евросоюз не имеет ничего,ни газа,ни нефти,ни пшеницы,ничего.Поэтому и ломятса к нам.
DJ COSMO писав:А еще помните была замануха на счет того,что Европа нам дает денег в долг???Как это так,мы деньги в долг взяли,а к ним присоединятса не хотим???
ТАК ОСЬ КУДИ воно подівалось із Європи.. Знайшли, добре... Ти точно тільки канал ОРТ російський дивишся. Європа цього не має - це вс е в Росії. Тому Європа хоче це забрати... піпец...DJ COSMO писав:Если войдем в Евросоюз,тогда Россия медленно и уверенно нас уничтожит. Россия это большая страна,в которой есть ВСЕ,и газ и нефть,и деньги в том числе,
. НАКОЙ? Якщо все є в Росії, а не в Україні. Треба Росію забрати. Де логіка?Европа уже добралась до Востока,осталось загребсти Украину,и все,она достигнет своей цели
Нове слово в геополітиці і глобалізації. Будемо не від кого незалежати.Нам нужно быть независимой страной ни от кого,
Скільк Вам років? Як на мене 65-70. Вони прожили все життя, чекаючи вказівки куди пошле партія. Якщо Вам 70, то нема питань...нам просто нужен НОВЫЙ ЛИДЕР,который направит нашу страну на нужное русло!!!!!
ТОЧНО Вам 70 років. Як для дідуся, Ви добре володієте інтернетом. Але читати в неті нічого не хочете. Тому думаєте що у всіх, хто в ЄС і НАТО - у всіх війна йде. "Всі загнивають і у всіх війна. Тільки країна розвинутого комунізму Росія процвітає і є гарантом миру в світі" - із виступу Брежнєва на зїзді компратії СРСР.Вывод один,если мы присоеденимся к ЕС,тогда нам просто "торба", и скорее всего война будет неизбежна,потому что мы будем в НАТО,а это кстати, проделка Америки, которая по всей видимости, хочет оставить Россию без единого союзника.
Боже збав! Який ворог? Кожна людина має право на свою думку. Тим більше така поважана, як дідусь. Головне не заважати тим, хто хоче відкинути старе і жити в новому. Пенсія вам буде. Не переживайте. Тільки не заважайте внукам будувати країну. Вони хотять краще жити чим бачили життя Ви.P.S.Я излогал просто свое мнение (свобода слова),не нужно меня считать врагом народа,так как у меня мнение не совпадает с остальными.
Точно! Ось так 70 років в СРСР і 20 років в Україні і мінялись кріслами. Поставити треба нового, хорошого царя, бо цей цар не хороший. Новий цар буде кращим... А раптом що, точерез 10 років іншого хорошо царя будемо ставити.DJ COSMO писав:Нам нужно Яныка нафиг удалить от престола и просто поставить туда нового,абсолютно нового лидера,и тогда все.....не будет напрастным!!!!
Головне нічого міняти не треба - жити, як завжди. Лише царів міняти, і надіятись на кращого... І НІ-НІ до Європи, бо весь газ тільки в Росії. А скрізь війна і вороги.
Власне кожна людинамає право на свою думку. І що тут поробиш?
DJ COSMO - якщо Ви дідусь, то не маю до вас притензій. Просто не ходіть на вибори, дайте шанс внукам також пожити. Якщо Ви молодий чоловік - бійтеся Бога, спасайтес!! Читайте щось, розвивайтесь...
PS. Я в "опупении", а ви кажете на сході люди нічого не розуміють і вони "такі-сякі"...