Я ПОВЕРТАЮСЬ! В.А. ЮЩЕНКО

Обговорення подій які трапились в Україні
Nemezida
Постійний користувач

Re: Я ПОВЕРТАЮСЬ! В.А. ЮЩЕНКО

Повідомлення Nemezida » 18 вересня 2013, 15:25

779 просмотров, это жесть для видео которое в сети уже 6 дней
Пиар команда не сработала

allsoy
Досвідчений

Повідомлення allsoy » 18 вересня 2013, 15:30

Кучма forever!
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 18 вересня 2013, 15:32

наші президенти:
Кравчук- пенсіонер якого вже ніхто не послухає.
Кучма - маріонетка , правда коли він був, політики були з меншими апетитами і не так сильно крали, як тепер, тому ми жили краще.
Ющенко- найбільше розчарування в політиці, багато очікувань - результату нуль.
Янукович- очікувань ніяких, результатів теж, маріонетка 2, керуючі ті самі - апетити в 100 раз більші

вибори 2015 який буде вибір? будемо міняти шило на мило, чи таки знову комісь довіримося?
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 15:39 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

Рома
Постійний користувач

Повідомлення Рома » 18 вересня 2013, 15:39

та вітя янукович так і залишиться
не думаю що виберуть когось іншого, тай нема кого
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 15:40 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 166 разів
Подякували: 200 разів

Повідомлення Infra3Byk » 18 вересня 2013, 15:41

Повеселило)
Вкладення
321.jpg

vvv
Новачок

Повідомлення vvv » 18 вересня 2013, 16:25

+1 кучма....

allsoy
Досвідчений

Повідомлення allsoy » 18 вересня 2013, 17:36

Кличка в президенти :)
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 18 вересня 2013, 18:43

если будет куч. или зек я нах. съ"бываю из этой страны. *protiv*

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 18 вересня 2013, 20:52

Кучма не буде. Він не настільки дурний щоб туди зараз лізти, його просто зїдять. Хоча якщо чесно він не був самим гіршим політиком. Ющ шансів нуль, навіть не нуль, мінус мульйон.
А от хто виграє тут уже дуже цікаво. Яник не віддасть просто так владу, як він уміє підтасовувати результати ми вже бачили на виборах 2004 і на минулих парламентських, чи може хтось вірить що відсоток який набрали комуністи реальний? Чи хтось вірить, що просто так уже декілька раз в певних областях сходу дуже довго рахують голоси? *hammer*
Наступний рік буде роком роздачі слонів. Я більш ніж впевнений що і зарплати і пенсії в кінці року піднімуть, а на 2015 тим більше. Також Яник в інтервью сам признався, що в цьому році дороги не роблять, бо всі гроші (ну звісно які залишаються після розкрадань) ідуть на закупівлю бітума, а ремонтувати будуть в 2014 році, звісно вибори тут ні до чого, просто так співпало. *facepalm
Також не випадково взяли за зад Коломійця, невже х 2009 року ніжно не дачив, що куплені при ньому компи і софт чомусь не працюють? Я більш ніж впевнений, що зараз слідство потриває десь до весни, а потім ми побачимо боротьбу царя-батюшки з корупціонерами пАпереднікамі. Може ще когось підтягнуть, щоб показати не голосуйте за них, от вони гроші розкрадали. Але якось затихло вже про ректора втікача Мельника, якого ці пАкращувальники просрали і він втік в США. *hammer*
Також варто очікувати нової серії замусоленого серіалу під назвою "російська мова друга державна".
А згадав, ще вони будуть дууууже плакатись, що через клятих пАпередніків, ми маємо високу ціну на газ і тому така жопа в економіці. Хоча вже декілька країн відсудили в Газпрома нижчі ціни на газ, але Янику це не вигідно, так хоч є на що списати провал в економіці. До речі контракт з Шелом, на видобуток сланцевого газу чомусь підписували 2 роки, а перші куби газу за дивним збігом обставин почнуть видобувати в 2015, цікаво чому це так, може знову співпало? :?
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

nik-k
Зацікавлений
Подякували: 4 рази

Повідомлення nik-k » 18 вересня 2013, 21:55

Та нікуди він не йде.
«Недавно в сети Facebook была создана фейковая страница Президента Украины (2005-2010 гг.) Виктора Ющенко. На странице представлена неправдивая информация, в том числе размещен фальшивый видеоролик, смонтированный из фрагментов предвыборного видео Виктора Ющенко за 2010 год», - сказано на сайте «Нашей Украины». http://izvestia.kiev.ua/ru/news/29793

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”