США готовится к апокалипсису в сентябре.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Re: США готовится к апокалипсису в сентябре.
и главное везде приплетают каких то "ученых" ...
только ученые об этом не в курсе....
только ученые об этом не в курсе....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- advanced member
- Поважний користувач
- rerik
- Досвідчений
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 80 разів
Э, так вот почему они такие "худенькие". Секрет раскрыт. :DRassel писав:в огромных количествах закупает продукты, медикаменты и другие предметы первой необходимости
))) так як я не сітізен, на мене місця у бункерах під магдаком нема, тож Філ у вересні збирає манатки, та закуповується горіховим маслом, і тікає на другий материкtarik писав:а як же там Філ?
все ок тьоска, все схвачено
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Ну америкоси в своєму репертуарі.
А може вони випробовують свою кліматичну зброю
В додаток цікавий фільм про їхню систему "Харп", призначену для вивчення неба і різних сфер землі, але насправді...
А може вони випробовують свою кліматичну зброю
В додаток цікавий фільм про їхню систему "Харп", призначену для вивчення неба і різних сфер землі, але насправді...
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Треба розуміти що практично всі подібні ніби наукові фільми пишуть зовсім не журналісти (хоча частково це і так) , а технологи і дослідники більш глибокого і прихованого рівня ... і практично виключно з метою дослідження поведінки та реакції массової свідомості ... саме тому що вона має недосяжний для звичайних науковців (разом взятих) потенціал обчислення та об'єм інформаціїї ... ! Корні такої технології можна прослідкувати ще з відомого америко-англійського зоряного фільму-серіалу ... .
. . .
Та ніхто (практично менше 1%%) не знає коли відбудуться спалахи на Сонці і коли насправді зміниться його магнітна полярність : керують Сонцем абсолютно не вчені і нічого про Сонце крім базових знань вони не знають ... ! З іншого боку мене дивує що насправді науковці ігнорують деякі тенденції поведінки Сонця і вперто гнуть кожен свої ідеї , хоча пряма суха математична обробка даних без витребеньок дала би їм набагато більше ... .
. . .
Та ніхто (практично менше 1%%) не знає коли відбудуться спалахи на Сонці і коли насправді зміниться його магнітна полярність : керують Сонцем абсолютно не вчені і нічого про Сонце крім базових знань вони не знають ... ! З іншого боку мене дивує що насправді науковці ігнорують деякі тенденції поведінки Сонця і вперто гнуть кожен свої ідеї , хоча пряма суха математична обробка даних без витребеньок дала би їм набагато більше ... .
- Master
- Легенда Форуму
вот тут согласен!TAZIT писав:Треба розуміти що практично всі подібні ніби наукові фільми пишуть зовсім не журналісти (хоча частково це і так) , а технологи і дослідники більш глибокого і прихованого рівня ... і практично виключно з метою дослідження поведінки та реакції массової свідомості ... саме тому що вона має недосяжний для звичайних науковців (разом взятих) потенціал обчислення та об'єм інформаціїї ... ! Корні такої технології можна прослідкувати ще з відомого америко-англійського зоряного фільму-серіалу ... .
. . .
а Солнце... оно очень далеко , им бы (ученым) с головой разобраться ,,, да куда там...
- advanced member
- Поважний користувач
Какие же они тупые все таки, эти ученые!!!TAZIT писав: З іншого боку мене дивує що насправді науковці ігнорують деякі тенденції поведінки Сонця і вперто гнуть кожен свої ідеї , хоча пряма суха математична обробка даних без витребеньок дала би їм набагато більше ... .
Вот Тазит бы там всем рассказал как надо Солнце изучать и что учитывать.
- Master
- Легенда Форуму
Среди ученых таких ТаЗитов - пруд пруди!advanced member писав:Какие же они тупые все таки, эти ученые!!!TAZIT писав: З іншого боку мене дивує що насправді науковці ігнорують деякі тенденції поведінки Сонця і вперто гнуть кожен свої ідеї , хоча пряма суха математична обробка даних без витребеньок дала би їм набагато більше ... .
Вот Тазит бы там всем рассказал как надо Солнце изучать и что учитывать.
(и каждый что то рассказывает и доказывает другим!)
Востаннє редагувалось 21 серпня 2013, 12:41 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.