Рынок недвижимости в Украине похоронили

Обговорення подій які трапились в Україні
Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Рынок недвижимости в Украине похоронили

Повідомлення Rassel » 31 липня 2013, 19:32

Samson писав:Очень правильные положения законов. Немного упадут цены на недвижку, поубавится посредников в продаже. Все ОК. Приветствую.
Samson. Ты как всегда в своем репертуаре :D
Хотя доля правды и из твоих уст исходит. Просто много теневых денег крутится вокруг недвижимости и вот таким способом это хотят преобразить. Единственное про нас людей забыли подумать.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 31 липня 2013, 19:36

Да, и глядя в светлое будущее, учтите при операциях в банке про 10 - 16 % за обмен валюты где то так с Января 2014го!
Вот это нас имеют )))) Как х(к)отят!
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 31 липня 2013, 19:48

Samson писав: А ты забыл еще предсказать, что доллар будет по 15-18 гривен :D
Юморист :lol:
Предсказаниями не занимаюсь, а вот все посылы что законопроект о снятии процентной ставки при обмене валюты таки примут - очень велики. И данный законопроект к сожалению реально существует, с процентной ставкой просто не определились. На данный момент это либо 10%, либо 15%, либо 15 + 1% в пенсионный фонд
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 31 липня 2013, 19:48

koka73 писав:Вроде есть лазейка мимо кассы банка,
заключить договор между продавцом и покупателем , и оплачивать частями
в течении допустим 3-4 недель , так чтоб разовая сумма оплаты была ниже 150 тыщ

но это так мои мысли...
Не думаю, что сработает. Текст постановления НБУ гласит: "1. Установити граничну суму розрахунків готівкою: фізичних осіб між собою за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному посвідченню, у розмірі 150 000 (ста п'ятдесяти тисяч) гривень."

Я думаю, что выходом МОЖЕТ? быть заключение иного договора кроме Купли-продажи (например два договора дарения квартиры и денег например).
L'exactitude est la politesse des rois.

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 31 липня 2013, 19:54

я думаю , месяц - два и найдут схемы обхода ,
народ то у нас хитрый и умный ;)
в отличии от тех 450 мудаков ...
Господи, храни Украину.

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 31 липня 2013, 19:56

Sl@vcheg писав:У меня товарищ 2-ве недели назад купил участок за 6тон уе Услуги нотариуса все бамажки вынесли 520Уе они там явно охренели
...сьогодні, кожен нотаріус виставляє ціну за оформлення на власний розсуд... Так, свого часу обійшов декілька нотаріусів щодо ціни на оформлення ділянки...і був дуже здивований, коли різниця у ціні за оформлення становила 250у.о.

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 31 липня 2013, 20:44

Samson писав:Очень правильные положения законов. Немного упадут цены на недвижку, поубавится посредников в продаже. Все ОК. Приветствую.
Нет, ошибаешся. Эти законы только поднимут сумму налога, оплачиваемую при продаже, но никак не понизит цену на саму недвижимость.
Здесь очень простая математика, если продавец платил налога 5000 грн (занижая на 20-30 % оценку квартиры), то теперь заплатит 6000 грн, а то и пополам с покупателем разделит эту сумму (хочешь купить - плати полсуммы налога, допустим, как оформление пополам).
А вот вопрос с банком, сумма выше 150 000 грн - это серьёзный момент.

Latin
Досвідчений

Повідомлення Latin » 01 серпня 2013, 00:46

Samson писав:
KOTBUS писав:Да, и глядя в светлое будущее, учтите при операциях в банке про 10 - 16 % за обмен валюты где то так с Января 2014го!
Вот это нас имеют )))) Как х(к)отят!
А ты забыл еще предсказать, что доллар будет по 15-18 гривен :D
Юморист :lol:
Зовсім не здивуюсь якщо через 1,5-2 роки доллар стільки й буде коштувати :) Україна фактично без 5 хвилин як банкрот, зараз весь напор буде йти на збільшення існуючин податків й вигадування нових. Думаю в найближчі 2 роки ми багато перлів побачимо у відношенні того як будуть з людей гроші дерти *facepalm

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 серпня 2013, 08:43

Юрий Анатолич писав:
Не думаю, что сработает. Текст постановления НБУ гласит: "1. Установити граничну суму розрахунків готівкою: фізичних осіб між собою за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному посвідченню, у розмірі 150 000 (ста п'ятдесяти тисяч) гривень."

Я думаю, что выходом МОЖЕТ? быть заключение иного договора кроме Купли-продажи (например два договора дарения квартиры и денег например).
Не думаю. Я на місці продавця нічого б не дарував поки не отримав грошей. Ну і покупцю не дуже то і цікаво давати гроші поки не має за що давати. А взаємне дарування теж не варіант, якщо потім будуть цуриси з житлом, то шанси повернути гроші стрімко наближаються до нуля. От недавно новинах показували як в людини забрали квартиру, так як 20 років тому після розлучення чоловік продав свою частину будинку, потім вона перейшла постраждалій. Так через суд оспорили типа чоловік 20 років назад не мав права нічого продавати :shock: як результат в неї забрали квартиру, як в випадку такої схеми повернути гроші? Ризик кидка різко зростає. Пакращення в дії.
Про зниження цін від збільшення зборів, як тут сказав один "мудрець" я взагалі мовчу. Це людина заплатить грошей більше, та ще і ціну скине. *facepalm *facepalm *facepalm
Чомусь думаю що до 1 вересня будуть старатись купити нерухомість, ті хто має гроші на руках звісно. А от потім буде застій в продажах, десь місяць-два поки все устаканиться і знайдуть як хоч частково обійти це пАкращення.
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 08:53 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 01 серпня 2013, 09:58

electron писав: Не думаю. Я на місці продавця нічого б не дарував поки не отримав грошей. Ну і покупцю не дуже то і цікаво давати гроші поки не має за що давати. А взаємне дарування теж не варіант, якщо потім будуть цуриси з житлом, то шанси повернути гроші стрімко наближаються до нуля. От недавно новинах показували як в людини забрали квартиру, так як 20 років тому після розлучення чоловік продав свою частину будинку, потім вона перейшла постраждалій. Так через суд оспорили типа чоловік 20 років назад не мав права нічого продавати :shock: як результат в неї забрали квартиру, як в випадку такої схеми повернути гроші? Ризик кидка різко зростає. Пакращення в дії.
Про зниження цін від збільшення зборів, як тут сказав один "мудрець" я взагалі мовчу. Це людина заплатить грошей більше, та ще і ціну скине. *facepalm *facepalm *facepalm
Чомусь думаю що до 1 вересня будуть старатись купити нерухомість, ті хто має гроші на руках звісно. А от потім буде застій в продажах, десь місяць-два поки все устаканиться і знайдуть як хоч частково обійти це пАкращення.
Всё Вы правильно пишите про риск. Но разве с доверенностью на авто не тоже самое было. Хотть как это было рискованно - люди ради экономии рисковали....
L'exactitude est la politesse des rois.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”