.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: В Крыму вводят налог на прогулки лесом
постепенно все идет к тому,что заграница дешевле Украинского крыма, рано или поздно они потеряют обьемы отдыхающих и сами будут гулять лесом =)
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Та не старик)13ый воин писав:постепенно все идет к тому,что заграница дешевле Украинского крыма, рано или поздно они потеряют обьемы отдыхающих и сами будут гулять лесом =)
русские в тот Крым прутся как чукчи :D
-
theoretic
- Активіст
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
З точки зору оплати відпочинку, то Болгарія давно рулить.13ый воин писав:постепенно все идет к тому,что заграница дешевле Украинского крыма, рано или поздно они потеряют обьемы отдыхающих и сами будут гулять лесом =)
Зараз інші країни балканського півострова підтягуються.
Єдиний випадок коли виходить дешевше ... так це як убитий готель, убитий сервіс і т.і.
як то кажуть - ДЕШЕВО і БЕЗ ВКУСА
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Есть ещё вариант которым воспользовался. Купить участок и построить коттеджик. Ездишь отдыхать к себе и на все их цены на жилье наплевать.theoretic писав: Єдиний випадок коли виходить дешевше ... так це як убитий готель, убитий сервіс і т.і.
як то кажуть - ДЕШЕВО і БЕЗ ВКУСА
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Но только на цены на жилье... прогуляться лесом на шару уже не получится, следующим будет что? налог на купание в море???Sl@vcheg писав: Ездишь отдыхать к себе и на все их цены на жилье наплевать.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Но спорить не буду Крым насколько бы мне не нравился, зажрался и дальше продолжает деградироватьOlegLOA писав:Но только на цены на жилье... прогуляться лесом на шару уже не получится, следующим будет что? налог на купание в море???Sl@vcheg писав: Ездишь отдыхать к себе и на все их цены на жилье наплевать.
Востаннє редагувалось 25 червня 2013, 21:47 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
Не у всіх є бажання купувати землю в Криму і щось собі будувати, а людей які не тільки мають бажання, а ще і мають можливість це бажання втілити в життя, взагалі дуууже мало.
Крим не подобається мені самим відношенням до відпочиваючого, якщо ти в готелі то чи у приватника живеш то до тебе ставлення нормальне (принаймні там де я жив), а от вийшовши на пляж ти з головою поринаєш в культурний кримський відпочинок. Тут і дітки з таборів під Феодосією років так 10-12 які матюкаються так що не розумієш навіщо ти привіз сюди свою дитину, чого вона тут навчиться. І найчистіший пісок як в Криму, так і в Херсонській області і на Азові до складу якого окрім власне піску входять, кришки від пива, лушпайки від соняшника, целофанові кульки і інший непотріб. Надкультурні відпочивальники яким ліньки нести пусті пляшки від пива в смітник. Туалети в які якщо зайдеш то одразу жалкуєш що не потерпів до готелю. Поїхавши подивитись на природу цілком може виявитись, що сьогодні памятка буде не доступна простим людям, так як приїзджає якесь цабе. Ми так поїхали з Судака подивитись на Джур-Джур. Приїхали, а мені кажуть сьогодні має приїхати хтось з начальства і тому дорога закрита, якщо хочете беріть 3 річну дитину на руки і ідіть по стежці вздовж річки 2 км в гору
, ага дякую. Не хочуть наші зрозуміти що самі ж і вбивають свій бізнес
І хоча я стараюсь не вивозити гроші з країни (купую тільки українське, звісно якщо воно є), але на відпочинок в нас я не поїду ще довго.
Крим не подобається мені самим відношенням до відпочиваючого, якщо ти в готелі то чи у приватника живеш то до тебе ставлення нормальне (принаймні там де я жив), а от вийшовши на пляж ти з головою поринаєш в культурний кримський відпочинок. Тут і дітки з таборів під Феодосією років так 10-12 які матюкаються так що не розумієш навіщо ти привіз сюди свою дитину, чого вона тут навчиться. І найчистіший пісок як в Криму, так і в Херсонській області і на Азові до складу якого окрім власне піску входять, кришки від пива, лушпайки від соняшника, целофанові кульки і інший непотріб. Надкультурні відпочивальники яким ліньки нести пусті пляшки від пива в смітник. Туалети в які якщо зайдеш то одразу жалкуєш що не потерпів до готелю. Поїхавши подивитись на природу цілком може виявитись, що сьогодні памятка буде не доступна простим людям, так як приїзджає якесь цабе. Ми так поїхали з Судака подивитись на Джур-Джур. Приїхали, а мені кажуть сьогодні має приїхати хтось з начальства і тому дорога закрита, якщо хочете беріть 3 річну дитину на руки і ідіть по стежці вздовж річки 2 км в гору
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.