Теперь за пьянку за рулём все 100% будут иметь судимость на всю жизнь
-
- Активіст
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 22 рази
Re: Теперь за пьянку за рулём все 100% будут иметь судимость на всю жизнь
А мене дивує, що далі горе водії тут "міряються", які вони тверезі після 0.5 пива, а потім шукають кума порішати, бо збив людину.
Зате розказують, щов європі все краще, там такого нема і можна пити літрами, а тут буду вічно бухим, це ж ненька, відкуплюсь і поїду далі на клубніку.
Зате розказують, щов європі все краще, там такого нема і можна пити літрами, а тут буду вічно бухим, це ж ненька, відкуплюсь і поїду далі на клубніку.
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Певно, 90% "п'яної" статистики - це люди з "вихлопом" після "вчорашнього". Посиділи файно з кумом увечері, а зранку поїхав на роботу.

- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
зачем далеко ходить, позавчера в районе перекрестка Шевченка/Кобылянская, на заднем сидении ментовской тачки заломаный достаточно жестко чувак и мент его удерживает. я мимо проходил, остановился узнать чьо происходит, покуда все молчали прям картина ментовского беспределеа.
а дальше мента тактичным спокойным голосом начал объяснять, что у человека будут серьезные проблемы согласно такой и такой статьи, ведь пьяный водитель оказался. а тот в стиле упоминаемой бабы чет там выкрикивал пьяным варняканием - "мусора дармоеды, живут за мой счет, я вас еще всех найду и устрою вам кузькину мать" и пытаться копнуть ногой или мента или хотя бы ментовскую тачку. я лишний раз осознал, что у мента хреновая работа да и пошел дальше.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Це все дуже класно, але просто цього закону мало. Треба ще судову систему поміняти і врегулювати норму алкоголю. Бо будуть під цей закон попадати невинні люди. Я взагалі майже не п'ю, тим більше за кермом, але різні є ситуації. На приклад поїдеш в реберню на об'їзній, вип'єш 0,5 живого квасу, а він трохи в голову б'є бо натуральний. А потім попасти можна на поліцію і все...вроді і не пив алкоголь, а на статтю попасти можна.