Європарламент затвердив нові правила в’їзду до Шенгену
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
Європарламент затвердив нові правила в’їзду до Шенгену
Європейський парламент проголосував за створення нової Європейської системи авторизації та інформації про подорожі (ETIAS) для поїздок до Шенгенської зони.
Як йдеться на сайт ЄП, тепер громадяни країн, що не є членами ЄС, які звільнені від візових вимог, повинні отримати дозвіл перед поїздкою в ЄС згідно з новими правилами.
Зокрема, нова система почне працювати в 2021 році, за задумом її авторів, вона дозволить проводити додаткові перевірки безвізових мандрівників, а також осіб, які можуть становити небезпеку, нелегальних мігрантів або осіб з епідемічним ризиком.
Громадяни більш ніж 60 країн, включно з Україною, повинні будуть заповнити електронну форму до своєї подорожі і внести особисті дані (включаючи ім'я, дату і місце народження, стать і національність), інформацію про документи для подорожей (дійсність, країна видачі), домашню адресу і контактну інформацію, а також вказати європейську країну першого в'їзду.
Авторизація для подорожей буде коштувати 7 євро - безкоштовно для мандрівників у віці до 18 років і осіб старше 70 років.
Вона буде дійсна три роки або до закінчення терміну проїзного документа.
Заявник також повинен буде інформувати владу про будь-яких вироки за серйозні кримінальні злочини (такі як тероризм, сексуальна експлуатація дітей, торгівля людьми або наркотиками, вбивства і зґвалтування), про перебування в конкретних зонах війни чи конфліктів і будь-які попередні адміністративні рішення, які передбачають виїзд з країни протягом останніх 10 років.
Кожна заявка буде автоматично перевірена у всіх відповідних базах даних, щоб визначити, зокрема, не було використано загублений або вкрадений проїзний документ, а також не видано ордер на арешт особи. Переважна більшість заявників отримають дозвіл майже відразу.
Якщо при перевірці буде позитивна відповідь на будь-яке питання про кримінальні справи, поїздки в зони конфліктів і наказ про виїзд з країни, дані будуть перевірені вручну і буде оцінюватися ризик безпеки, міграції або епідемії.
https://www.obozrevatel.com/ukr/politic ... engenu.htm
Як йдеться на сайт ЄП, тепер громадяни країн, що не є членами ЄС, які звільнені від візових вимог, повинні отримати дозвіл перед поїздкою в ЄС згідно з новими правилами.
Зокрема, нова система почне працювати в 2021 році, за задумом її авторів, вона дозволить проводити додаткові перевірки безвізових мандрівників, а також осіб, які можуть становити небезпеку, нелегальних мігрантів або осіб з епідемічним ризиком.
Громадяни більш ніж 60 країн, включно з Україною, повинні будуть заповнити електронну форму до своєї подорожі і внести особисті дані (включаючи ім'я, дату і місце народження, стать і національність), інформацію про документи для подорожей (дійсність, країна видачі), домашню адресу і контактну інформацію, а також вказати європейську країну першого в'їзду.
Авторизація для подорожей буде коштувати 7 євро - безкоштовно для мандрівників у віці до 18 років і осіб старше 70 років.
Вона буде дійсна три роки або до закінчення терміну проїзного документа.
Заявник також повинен буде інформувати владу про будь-яких вироки за серйозні кримінальні злочини (такі як тероризм, сексуальна експлуатація дітей, торгівля людьми або наркотиками, вбивства і зґвалтування), про перебування в конкретних зонах війни чи конфліктів і будь-які попередні адміністративні рішення, які передбачають виїзд з країни протягом останніх 10 років.
Кожна заявка буде автоматично перевірена у всіх відповідних базах даних, щоб визначити, зокрема, не було використано загублений або вкрадений проїзний документ, а також не видано ордер на арешт особи. Переважна більшість заявників отримають дозвіл майже відразу.
Якщо при перевірці буде позитивна відповідь на будь-яке питання про кримінальні справи, поїздки в зони конфліктів і наказ про виїзд з країни, дані будуть перевірені вручну і буде оцінюватися ризик безпеки, міграції або епідемії.
https://www.obozrevatel.com/ukr/politic ... engenu.htm
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Європарламент затвердив нові правила в’їзду до Шенгену
Ну на 3 года 7 евро не страшно. Пугали, что за каждый въезд будут по 7 евро брать.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Лайфхак——виза в Болгарию, ну а дальше по польскому— румынскому))
- Master
- Легенда Форуму
А как же безвиз ?!?
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
И в чем смысл?sergej1974007 писав: ↑05 липня 2018, 17:54Лайфхак——виза в Болгарию, ну а дальше по польскому— румынскому))
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Master
- Легенда Форуму
Смысл в том, что не по нашему!KVadik писав: ↑05 липня 2018, 20:33И в чем смысл?sergej1974007 писав: ↑05 липня 2018, 17:54Лайфхак——виза в Болгарию, ну а дальше по польскому— румынскому))
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Ну в смысле в чем смысл?KVadik писав: ↑05 липня 2018, 20:33И в чем смысл?sergej1974007 писав: ↑05 липня 2018, 17:54Лайфхак——виза в Болгарию, ну а дальше по польскому— румынскому))
Болгария—— не Шенген.
Не надо ни по новым ни по старым правилам никаких бумажек собирать.
Ведь дело не в 7 евро на 3 года—— дело в том что не у всех те бумажки красивые получатся.
Ну а переехав границу нашу—— дальше по имеющемуся у тебя паспорту( не знаю какой у тебя).
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Ясненько.
Но мне легче. Я ... Не имел. Не состоял. Не был. Не был. Не был. Не был. Даже рядом не стоял!
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Ну с паспортом я как раз понял. Выехать надо по нашему, т.к. границу Украины граждане Украины не имеют право пересекать по иностранным паспортам, а виза или разрешение нужны для показать что тебя туда пустят и не светить иностранный паспорт нашим службам.
Не понял сначала почему бы не заплатив 7 евро просто не получить разрешение на 3 года.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ