Анонім повідомив про замінування п’яти офісних центрів Львова

Обговорення подій які трапились в Україні
Відповісти
Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Анонім повідомив про замінування п’яти офісних центрів Львова

Повідомлення Nero » 29 травня 2018, 11:54

У вівторок, 29 травня, невідома особа повідомила про замінування п’яти бізнес-центрів у Львові. За трьома адрема повідомлення про замінування надійшло вже вшосте.

Як повідомила «Гаряча лінія міста Львова», невідома особа повідомила про замінування п’ятьох бізнес центрів: «Український капітал» (вул. Промислова, 50-52), «Таурус» (вул. Князя Святослава, 5), «Lemberg» (вул. Б. Хмельницького, 176), «Оптіма-Плаза» (вул. Наукова, 7А, 7Б,7Д), «Легенда Клас» (вул. Т. Шевченка, 176). На місця ймовірного замінування виїхали вибухотехніки. Як уточнили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини, повідомлення про замінування надійшло близько 11:00. Правоохоронці проводять евакуацію людей, після чого обстежать офісні приміщення та прилеглі до них території.

Зазначимо, що у трьох бізнес-центрах («Український капітал», «Таурус» та «Lemberg») евакуацію через інформацію про замінування проводять уже вшосте за два місяці, однак у попередні рази ця інформація не підтверджувалася. ZAXID.NET спробував з’ясувати, чи пов’язані ці три офісні центри між собою, проте, згідно даних з відкритих джерел, спільних власників вони не мають. Представники цих бізнес-центрів сказали, що також не знають, хто і чому обрав саме їхні офісні будівлі.

Додамо, що повідомлення про замінування бізнес-центрів надходять на електронну пошту управління безпеки міста. За неправдиве повідомлення про замінування загрожує позбавленні волі від двох до шести років.

Nero
Адміністратор

Re: Анонім повідомив про замінування п’яти офісних центрів Львова

Повідомлення Nero » 29 травня 2018, 11:55

В одном их этих центров находится вторая половина моей команды. У нас был звонок с клиентом и скажу было стрёмно даже наблюдать, как к ним зашёл чувак в военной форме и сказал что быстро эвакуировались.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 29 травня 2018, 12:00

Nero писав:
29 травня 2018, 11:55
В одном их этих центров находится вторая половина моей команды. У нас был звонок с клиентом и скажу было стрёмно даже наблюдать, как к ним зашёл чувак в военной форме и сказал что быстро эвакуировались.
Ну в 6 раз может уже и не так стрёмно.

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 29 травня 2018, 12:14

Тем, кто в тех офисах - нет. А нашим - стрёмно. Да и то такое. Шесть раз был фейк, а где гарант, что седьмой не будет настоящим?

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 29 травня 2018, 17:54

Я всегда задавался вопросом как они тех звонящих потом вычисляют?—— и то почти всегда находят и сроки реальные дают.
Ага—— перечитал——
Злоумышленники научились пользоваться электронной почтой—— так так вроде еще быстрее их вычислят?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 975 разів
Подякували: 1656 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 29 травня 2018, 18:19

sergej1974007 писав:
29 травня 2018, 17:54
Я всегда задавался вопросом как они тех звонящих потом вычисляют?—— и то почти всегда находят и сроки реальные дают.
Ага—— перечитал——
Злоумышленники научились пользоваться электронной почтой—— так так вроде еще быстрее их вычислят?
Место от куда звонили и время они вычисляют у оператора. Потом ходят смотрят все камеры вокруг в то время. Прослеживают весь путь того кто подозрителен.
У нас на кобылянской флаг Румынии помнишь сперли? Оперы проследили весь путь и вычислили чувака аж на Бережанской он туда с дружбаном пешком пришли с центра.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 29 травня 2018, 19:59

Sl@vcheg писав:
29 травня 2018, 18:19
sergej1974007 писав:
29 травня 2018, 17:54
Ага—— перечитал——
Место от куда звонили и время они вычисляют у оператора. Потом ходят смотрят все камеры вокруг в то время. Прослеживают весь путь того кто подозрителен.
У нас на кобылянской флаг Румынии помнишь сперли? Оперы проследили весь путь и вычислили чувака аж на Бережанской он туда с дружбаном пешком пришли с центра.
Я и не заметил как Черновцы в этом плане(камеры— отслеживания) Лондон уже почти догнали))
пс. А кто в карету сходил по— большому не могут вычислить?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 29 травня 2018, 23:47

А я недавно попал на учебную или ложную пожарную тревогу в ТРЦ. Было таки стремно. Что забавно - тоже в это время был колл с командой.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”