Дошло до того, что мобилизация коснулась даже женщин. Вчера на Центральной площади был митинг врачей по этому поводу.
Лично я не против АТО, но считаю, что воевать должны мужчины. Моей маме, которая работает врачом, тоже пришла повестка. Самое смешное, что она детский врач. Ей 49 лет, и чем она будет заниматься в зоне АТО – непонятно. Повестки раздали всем врачам в их больнице, за исключением главврача и еще нескольких руководителей. Эти люди на короткой ноге с чиновниками, вот их и не забирают. А простых врачей, которые честно проработали всю жизнь, собирались уже выйти на пенсию, отправляют погибать! Войной должны заниматься профессионалы, а не женщины в возрасте и студенты. Призывать людей на АТО вообще незаконно, туда должны идти только добровольцы. Поэтому Порошенко обязан отменить поголовную мобилизацию.
Кстати, почему ни одна из газет и передач не рассказала про вчерашний митинг врачей??
В армию мобилизуют 200к?
Re: В армию мобилизуют 200к?
Marriinka писав:Дошло до того, что мобилизация коснулась даже женщин. Вчера на Центральной площади был митинг врачей по этому поводу.
Лично я не против АТО, но считаю, что воевать должны мужчины. Моей маме, которая работает врачом, тоже пришла повестка. Самое смешное, что она детский врач. Ей 49 лет, и чем она будет заниматься в зоне АТО – непонятно. Повестки раздали всем врачам в их больнице, за исключением главврача и еще нескольких руководителей. Эти люди на короткой ноге с чиновниками, вот их и не забирают. А простых врачей, которые честно проработали всю жизнь, собирались уже выйти на пенсию, отправляют погибать! Войной должны заниматься профессионалы, а не женщины в возрасте и студенты. Призывать людей на АТО вообще незаконно, туда должны идти только добровольцы. Поэтому Порошенко обязан отменить поголовную мобилизацию.
Кстати, почему ни одна из газет и передач не рассказала про вчерашний митинг врачей??
Маленька поправка в АТО мають брати участь ті хто для цього готовився це СБУ та МВС і треба їх ставити на місце а не перекидали з хворої голови на здорову.
Немає війскового стану немає мобілізації.
Я підтримую країну, але треба поставити всі крапки над і Влада повинна зрозуміти що використання адмін ресурсу це пряме перевищення службових повноважень. Або вводите ВС або робіть АТО тими хто цим повинен займатися. Фактично на країну напав зовнішній агресор раша відтяпала частину території це є війна тобто ВС і тоді мобілізація а так як його (її) немає то цим повен займатися тільки СБУ та МВС, по цій причині всіх заставляють бути добровольцями а не мобілізованим це велика різниця.
ЛЮДИ ДАВАЙТЕ СТАВИТИ ВСЕ НА МІСЦЕ ЩОБ ЖИТИ МИРНО І СПОКІЙНО.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Яка лікарня? назву можна? А чому російською? У нас всі лікарі розмовляють українською.
Чи так написали в методичці? Ви якщо хочете робити вброси на цій території - вчіть мову!!!
Ох люблю я цих "новозареєстрованих" із одним повідомленням і проти АТО і влади...
Жінок лікарів беруть в лікарні. В чому проблема? Чоловіків повинен хтось лікувати? В них не будуть стріляти і в окопах жити не треба. Чи так страшно кормушку залишити, бо тут капало щодня в карман????
Чи так написали в методичці? Ви якщо хочете робити вброси на цій території - вчіть мову!!!
Ох люблю я цих "новозареєстрованих" із одним повідомленням і проти АТО і влади...
Жінок лікарів беруть в лікарні. В чому проблема? Чоловіків повинен хтось лікувати? В них не будуть стріляти і в окопах жити не треба. Чи так страшно кормушку залишити, бо тут капало щодня в карман????
Востаннє редагувалось 19 січня 2015, 12:24 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Хочу в Роздільнянський районний суд на Одещині . :D :( :( :(SLAVON писав:Что вы должны знать о мобилизации
http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2 ... 9/7055564/