я согласен даже на цену бензина около 1,3 евро, как Германии. взамен прошу дороги как в Германии и цены на автомобили как в Германии :)Samson писав:Уверен, что 5% мало. Как минимум нужно 12%. Это как минимум.
В Украине могут ввести 5% акциз на торговлю бензином
Re: В Украине могут ввести 5% акциз на торговлю бензином
Востаннє редагувалось 29 жовтня 2014, 19:48 користувачем Dimich, всього редагувалось 1 раз.
Re: В Украине могут ввести 5% акциз на торговлю бензином
Щоб платити, треба мати з чого платити, і щоб люди які ці гроші потім розпріліляють, робити це не в своїх інтересах а в інтересах людей які їх вибирали.А що ти хотів? Ти хочеш жити як в Європі? Тоді і плати як платять там. А то в Єропу хочу, але жити як зараз. А Європа нехай мені прибере все навколо і грошей дасть...
Податки треба забрати.
Валюту не контролювати.
Дати ринкам дихати.
Розвиватися в першу чергу в сфері послуг. Будувати курортні зони АХУ*ННІ на західній Украіні, нові готелі, в сфері розваг все що тільки можна. Всі приводять в приклад грузію, а ви знаєте як там під забудови нормальних фірм видавали землі на 50 років за 1$, погугліть скільки там зараз коштує відпочинок. Як реформували судову систему жорстко. Як забирали ВСЮ БЮРОКРАТІЮ з законів. Бізнес дихав, люди могли заробляти. А уже потім можна говорити про Європейські налоги, Європейські ціни на комунальні. А так бл**ть схема для тупих ідіотів, МВФ кредит дав, за це "пояси підтянули" А МЕНІ ТО ЩО?? Зарплата може виросла? Курс може не став 13?
Війну в цю дискусію не вмішуйте.