У владному кораблі «будинку з левами» велика пробоїна
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
У владному кораблі «будинку з левами» велика пробоїна
У владному кораблі «будинку з левами» велика пробоїна: Галиць здійснив демарш проти Папієва
"http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=33341"
«Будинок з левами» на Грушевського,1 у Чернівцях в шоці. Чиновники, яких було чимало сьогодні, у понеділок 15 квітня, на традиційній апаратній нараді за участю губернатора краю Михайла Папієва, - ледь не втратили дар мови. Що ж сталося?
Як повідомляють достовірні джерела БукІнфо, Михайло Миколайович приїхав з Києва страшенно розлючений ситуацією в області з ремонтом доріг і, особливо, свіжою занозою у вигляді побитого, як після війни, стратегічного мосту в Атаках, що зв’язує Буковину з Хмельниччиною.
Своїм негативом пан Папієв вирішив, як і належить чиновнику такого рангу, "поділитися" із підлеглими. Говорив емоційно багато, між іншим, по суті і без піару: такі наради від ока журналістів закриті.
Дісталося заступникові Василеві Бурлаці і за дороги, і за мости. Жорстко. Чиновник червонів все більше унісон із наростаючою критикою губернатора.
Напруга наростала. Врешті, Михайло Миколайович закинув підлеглим запитання, на яке, завжди, у таких випадках, лунає прогнозована від чиновників відповідь. Однак, не цього разу: «Може хто стомився і не може, чи не хоче працювати? Прошу підняти руки». Піднялося дві руки: начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Ігоря Чебана і… першого заступника голови Чернівецької ОДА Георгія Галиця!
Шок….
Наші джерела стверджують, що Михайло Миколайович на 100% не очікував такої реакції, особливо від свого давнього найближчого соратника, з яким пройшов не одні столичні кабінети при різних політичних ситуаціях і посадах – Георгія Костянтиновича Галиця. Причому, ситуаціях часто-густо – далеко не простих… Ми свідомо не вникаємо в нюанси цих стосунків, оскільки розуміємо – на все свій час.
Отже, ситуацію під час тижневої апаратної планерки, як здавалося, дипломатично зам’яли. Папієв швидко змінив тему… Але ж хіба таке можна зам’яти?!
Ми зв’язалися телефоном з Георгієм Костянтиновичем. Хотіли, щоб він або підтвердив, або спростував наші джерела. Галиць все підтвердив, однак відмовився від коментарів. Каже, тимчасово… «Є моменти у стосунках…, але я поки нічого не коментую. Якщо ж буде указ про моє звільнення, то перший коментар я дам вам - порталу БукІнфо», - пообіцяв високопоставлений чиновник.
Поки ось так. Що ж далі чекати на кораблі, який отримав таку серйозну «пробоїну»?
Сергій ЗАРАЙСЬКИЙ, БукІнфо (с)
"http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=33341"
«Будинок з левами» на Грушевського,1 у Чернівцях в шоці. Чиновники, яких було чимало сьогодні, у понеділок 15 квітня, на традиційній апаратній нараді за участю губернатора краю Михайла Папієва, - ледь не втратили дар мови. Що ж сталося?
Як повідомляють достовірні джерела БукІнфо, Михайло Миколайович приїхав з Києва страшенно розлючений ситуацією в області з ремонтом доріг і, особливо, свіжою занозою у вигляді побитого, як після війни, стратегічного мосту в Атаках, що зв’язує Буковину з Хмельниччиною.
Своїм негативом пан Папієв вирішив, як і належить чиновнику такого рангу, "поділитися" із підлеглими. Говорив емоційно багато, між іншим, по суті і без піару: такі наради від ока журналістів закриті.
Дісталося заступникові Василеві Бурлаці і за дороги, і за мости. Жорстко. Чиновник червонів все більше унісон із наростаючою критикою губернатора.
Напруга наростала. Врешті, Михайло Миколайович закинув підлеглим запитання, на яке, завжди, у таких випадках, лунає прогнозована від чиновників відповідь. Однак, не цього разу: «Може хто стомився і не може, чи не хоче працювати? Прошу підняти руки». Піднялося дві руки: начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Ігоря Чебана і… першого заступника голови Чернівецької ОДА Георгія Галиця!
Шок….
Наші джерела стверджують, що Михайло Миколайович на 100% не очікував такої реакції, особливо від свого давнього найближчого соратника, з яким пройшов не одні столичні кабінети при різних політичних ситуаціях і посадах – Георгія Костянтиновича Галиця. Причому, ситуаціях часто-густо – далеко не простих… Ми свідомо не вникаємо в нюанси цих стосунків, оскільки розуміємо – на все свій час.
Отже, ситуацію під час тижневої апаратної планерки, як здавалося, дипломатично зам’яли. Папієв швидко змінив тему… Але ж хіба таке можна зам’яти?!
Ми зв’язалися телефоном з Георгієм Костянтиновичем. Хотіли, щоб він або підтвердив, або спростував наші джерела. Галиць все підтвердив, однак відмовився від коментарів. Каже, тимчасово… «Є моменти у стосунках…, але я поки нічого не коментую. Якщо ж буде указ про моє звільнення, то перший коментар я дам вам - порталу БукІнфо», - пообіцяв високопоставлений чиновник.
Поки ось так. Що ж далі чекати на кораблі, який отримав таку серйозну «пробоїну»?
Сергій ЗАРАЙСЬКИЙ, БукІнфо (с)
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 11:13 користувачем zx_53, всього редагувалось 8 разів.
Viribus Unitis
Re: У владному кораблі «будинку з левами» велика пробоїна
Что, а разве весь этот корабль названый страною уже не на дне?
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ну значить надії вже нема, тому що це вже давно не життя.
Існування матеріальної оболонки в фізичному світі і життя на цій планеті - це різні речі.
Існування матеріальної оболонки в фізичному світі і життя на цій планеті - це різні речі.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 11:19 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
а по моему это показуха, а то он не знал ро ситуацию с дорогами в области. Получил наверное пилюлю от Киева, вот и приехал показать мол что он хозяин, вот только верится в это с трудом. Сажать его надо!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Их, их сажать нужно.13ый воин писав:Сажать его надо!
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 964 рази
- Подякували: 1651 раз
Я думаю что его ещё разозлило это :D
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
класна ідея! от так би на кожній вулиці разом із мером поставити. Думаю, що в всеукраїнські новини можна було б попасти. А там би вони зачухались...
Знаю де прикріпити на нижній южці. ХТО ЗРОБИТЬ макет?
Знаю де прикріпити на нижній южці. ХТО ЗРОБИТЬ макет?
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 11:58 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.