Кому достанется здание НБУ у нас в городе ?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
Кому достанется здание НБУ у нас в городе ?
Вот такую статейку увидел.
кто что думает по этому поводу?
Василь Продан розповів, хто хоче відібрати у громади міста приміщення в центрі Чернівців
02.05.2019
Василь ПроданПісля реорганізації регіональних філій Національного банку України у центрі Чернівців звільнилося величезне приміщення.
В інших обласних центрах колишні будівлі Нацбанку передавалися громадам міст і лише у Чернівцях деяким політикам сильно хочеться, щоб ця будівля перейшла у власніть «Ощадбанку».
На думку секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, таке велике приміщення у центрі Чернівців має належати виключно громаді міста, і саме чернівчани мають вирішувати як нею розпоряджатися. Про це він повідомив в ефірі програми «Фігель+» на телеканалі Чернівецькій промінь».
«В усіх обласних центрах, коли приймалося рішення про те, що приміщення від Нацбанку мають кудись перейти, всюди вони переходило до громад міста. А в Чернівцях чомусь хочуть віддати комерційній державній структурі «Ощадбанку». Ну як так?. Це приміщення вартує мінімум 300 мільйонів гривень. Як можна забрати у громади 300 мільйонів гривень?», – зазначив Василь Продан.
Також секретар міськради додав, що передачу приміщення комерційній структурі лобіюють однопартійці голови «Ощадбанку» Андрія Пишного, нардепи від «Народного фронту» Максим Бурбак та Микола Федорук.
«Все це робиться за проханнями деяких народних депутатів з Буковини. Я, взагалі не розумію чим вони керуються, коли вони приймають такі рішення.
Федорук, Бурбак – це люди які позиціонують себе, що вони люблять Чернівці, люблять місто. Але виявляється для них воно не дуже рідне, якщо вони вчиняють такі дії», – додав Василь Продан.
http://times.cv.ua/2019/05/02/vasyl-pro ... ELl3Ny1sFA
кто что думает по этому поводу?
Василь Продан розповів, хто хоче відібрати у громади міста приміщення в центрі Чернівців
02.05.2019
Василь ПроданПісля реорганізації регіональних філій Національного банку України у центрі Чернівців звільнилося величезне приміщення.
В інших обласних центрах колишні будівлі Нацбанку передавалися громадам міст і лише у Чернівцях деяким політикам сильно хочеться, щоб ця будівля перейшла у власніть «Ощадбанку».
На думку секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, таке велике приміщення у центрі Чернівців має належати виключно громаді міста, і саме чернівчани мають вирішувати як нею розпоряджатися. Про це він повідомив в ефірі програми «Фігель+» на телеканалі Чернівецькій промінь».
«В усіх обласних центрах, коли приймалося рішення про те, що приміщення від Нацбанку мають кудись перейти, всюди вони переходило до громад міста. А в Чернівцях чомусь хочуть віддати комерційній державній структурі «Ощадбанку». Ну як так?. Це приміщення вартує мінімум 300 мільйонів гривень. Як можна забрати у громади 300 мільйонів гривень?», – зазначив Василь Продан.
Також секретар міськради додав, що передачу приміщення комерційній структурі лобіюють однопартійці голови «Ощадбанку» Андрія Пишного, нардепи від «Народного фронту» Максим Бурбак та Микола Федорук.
«Все це робиться за проханнями деяких народних депутатів з Буковини. Я, взагалі не розумію чим вони керуються, коли вони приймають такі рішення.
Федорук, Бурбак – це люди які позиціонують себе, що вони люблять Чернівці, люблять місто. Але виявляється для них воно не дуже рідне, якщо вони вчиняють такі дії», – додав Василь Продан.
http://times.cv.ua/2019/05/02/vasyl-pro ... ELl3Ny1sFA
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Master
- Легенда Форуму
Re: Кому достанется здание НБУ у нас в городе ?
не знаю точно, но думаю что там сейчас гуляет ветер...
НБУ уже давно приказал долго жить (тут)
все сотрудники давно уволены.
уже года два -три как.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Midi-Fighter
- Досвідчений
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 9 разів
Продан как всегда нагнетает на ровном месте. Здание сейчас пустует, я знаю, что по нему работало ПФУ обласное, но так и не договорились с миськ радой по аренде (очень дорогая)
видимо Продан глубоко переживает, что он и его команда не смогли отжать еще и этот объект.
видимо Продан глубоко переживает, что он и его команда не смогли отжать еще и этот объект.
- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
В прошлом году это сдание хотели купить швейцария и немцы за 15 милн баксов . НО они уперлись рогом. Так как в нашем здании нбу Есть один маленький но секрет ( не утверждаю сам там не был )
По этому и цена такая
По этому и цена такая
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман

0995544838 - Роман

- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
подземное хранилище?desperadoscv писав: ↑02 травня 2019, 16:47В прошлом году это сдание хотели купить швейцария и немцы за 15 милн баксов . НО они уперлись рогом. Так как в нашем здании нбу Есть один маленький но секрет ( не утверждаю сам там не был )
По этому и цена такая
- Master
- Легенда Форуму
хранилище там знатное , куча бабла вложено ...
только теперь оно уже никчему...
только теперь оно уже никчему...
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Продан хочет с этого что-то поиметь, а тут всякие немцы, швейцарцы и ощадбанки всё портят.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Если в других городах досталось городу——то пусть и у нас так будет.
Бурбаки с пышными вообще офигели.
Бурбаки с пышными вообще офигели.