У Чернівцях опалювальний сезон розпочнеться з ?? жовтня
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
У Чернівцях опалювальний сезон розпочнеться з ?? жовтня
Опалювальний сезон 2018-2019 років у Чернівцях розпочнеться з 22 жовтня в будівлях соціальної сфери: дошкільні, навчальні заклади, лікарні, поліклініки тощо та в будівлях житлового і нежитлового фонду. Відповідне розпорядження підписав секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.
Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено довести зміст цього розпорядження до керівників підприємств, організацій, які є виробниками, виконавцями житлово-комунальної послуги з централізованого опалення та балансоутримувачів житлових і нежитлових будинків всіх форм власності.
Управлінням освіти та охорони здоров’я міської ради доручено довести зміст цього розпорядження до керівників дошкільних, навчальних закладів, лікарень, поліклінік, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.
http://times.cv.ua/2018/10/18/u-cherniv ... J79veMu5Cg
Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено довести зміст цього розпорядження до керівників підприємств, організацій, які є виробниками, виконавцями житлово-комунальної послуги з централізованого опалення та балансоутримувачів житлових і нежитлових будинків всіх форм власності.
Управлінням освіти та охорони здоров’я міської ради доручено довести зміст цього розпорядження до керівників дошкільних, навчальних закладів, лікарень, поліклінік, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.
http://times.cv.ua/2018/10/18/u-cherniv ... J79veMu5Cg
Востаннє редагувалось 15 жовтня 2020, 11:09 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Re: У Чернівцях опалювальний сезон розпочнеться з 22 жовтня
Відтягнула погода збільшені платіжки на чЮть чУть. І навіть смайл підходящий після минулого речення не підібрати ,чи то радіти ,чи то плакати,платити ж до квітня ще ж будемо. Все ще попереду тАвАрІЩІ. 

- Master
- Легенда Форуму
да ... всего на одну недельку...
- Master
- Легенда Форуму
ну что - 22-е наступило ...
Где-то уже теплые батареи?
Где-то уже теплые батареи?
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
На нижней южке, с утра дубарь был в квартире
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Непонятно чем думал продан когда решил начать отопительный сезон именно с 22го
По закону - начало отопительного сезона должно быть тогда, когда среднесуточная температура в течении 3х дней упадет ниже 8С
А судя по прогнозам синоптиков, начать отопительный сезон можно было с ноября.
Это видимо для того чтобы дать лишнюю возможность "заработать" тепловикам в теплую погоду?
По закону - начало отопительного сезона должно быть тогда, когда среднесуточная температура в течении 3х дней упадет ниже 8С
Это видимо для того чтобы дать лишнюю возможность "заработать" тепловикам в теплую погоду?
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Master
- Легенда Форуму
ну пока никто не сказал что батареи уже теплые , плюс жалуются на холод в квартирах.OlegLOA писав: ↑22 жовтня 2018, 12:12Непонятно чем думал продан когда решил начать отопительный сезон именно с 22го
прогноз - дело тонкое и переменчивое.
на прошлой неделе синоптики рисовали совсем другие температуры чем те что имеем сейчас...
но и сейчас на ближайшие дни обещают холод... да и проданов таких много по стране!

- Master
- Легенда Форуму
Тепло обіцяють подавати у дитсадки, лікарні та в багатоповерхівках
https://pogliad.ua/news/chernivtsi/opal ... uyJ5KESsMw
У Чернівцях розпочинається опалювальний сезон. Тепло обіцяють подавати у дитсадки, лікарні, а також в багатоповерхові будинки. Про це повідомив начальник “Чернівцітеплокомуненерго” Олександр Меленчук, пише molbuk.ua.
- Опалення ще не запустили, бо з ПАТ “Чернівцігаз” формулюємо норми. Це нелегка справа. Крім того, наразі проводимо інструктаж з 400 операторами котелень, - розповів Олександр Меленчук.
У теплокомуненерго пояснюють, що запуск всіх котелень не може відбутися за один день. Тому роботи триватимуть кілька днів.
У деяких садочках та школах опалення з’явиться вже сьогодні, у деяких — пізніше.
Олександр Меленчук зазначив, що згідно з рішенням міської ради, центральне опалення ввімкнуть і у багатоповерхівках.
- Ми не будемо відокремлювати котельні, а запустимо всі і для установ соціальної сфери, і для багатоповерхівок, - сказав Олександр Меленчук.
https://pogliad.ua/news/chernivtsi/opal ... uyJ5KESsMw
У Чернівцях розпочинається опалювальний сезон. Тепло обіцяють подавати у дитсадки, лікарні, а також в багатоповерхові будинки. Про це повідомив начальник “Чернівцітеплокомуненерго” Олександр Меленчук, пише molbuk.ua.
- Опалення ще не запустили, бо з ПАТ “Чернівцігаз” формулюємо норми. Це нелегка справа. Крім того, наразі проводимо інструктаж з 400 операторами котелень, - розповів Олександр Меленчук.
У теплокомуненерго пояснюють, що запуск всіх котелень не може відбутися за один день. Тому роботи триватимуть кілька днів.
У деяких садочках та школах опалення з’явиться вже сьогодні, у деяких — пізніше.
Олександр Меленчук зазначив, що згідно з рішенням міської ради, центральне опалення ввімкнуть і у багатоповерхівках.
- Ми не будемо відокремлювати котельні, а запустимо всі і для установ соціальної сфери, і для багатоповерхівок, - сказав Олександр Меленчук.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 964 рази
- Подякували: 1649 разів
Отец в субботу был в областной больнице напротив парка, говорит что дубарь ппц.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Master
- Легенда Форуму
в общем в любом случае будет виноват ... продан...