тактика дій в Криму
тактика дій в Криму
Я пропоную по одному вихвачувати узурпаторів з Криму. Везти їх в центр або на захід України. І під супроводом громадськості, СМІ та закордонних спостерігачів вести швидкий судовий процес над ними. Хто не винен - висилати в Росію, хто винен - в тюрму. Для початку, необхідно хоча б 5-10 узурпаторів судити, щоб був приклад іншим. Зловити хоча б одного може українська Самооборона та Правий Сектор, привезти його в Київ і у супроводі телекамер передати міліції.
Re: тактика дій в Криму
В Крым приезжает Мирошниченко и просит 10 людей, которых встретит на улице, поехать с ним на западную Украину, а тут мы их судим.wishmaster.cv писав: Яким чином???
Ваш палан дій?!
Як ви це бачите?
- zx_53
- Досвідчений
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 45 разів
от тільки цього від нас путлєр і чекаєsokoll750 писав:Я пропоную по одному вихвачувати узурпаторів з Криму. Везти їх в центр або на захід України. І під супроводом громадськості, СМІ та закордонних спостерігачів вести швидкий судовий процес над ними. Хто не винен - висилати в Росію, хто винен - в тюрму. Для початку, необхідно хоча б 5-10 узурпаторів судити, щоб був приклад іншим. Зловити хоча б одного може українська Самооборона та Правий Сектор, привезти його в Київ і у супроводі телекамер передати міліції.
не займайся провокацією
Viribus Unitis
Пропоную наступне.
Зараз в організованих загонах оборони молоді, розумні, сміливі хлопці. Що буде якщо вони підуть воювати з Росією?
Поляже кілька тисяч найкращих представників української нації. Поляжуть ті люди, в яких найбільша свідомість, хоробрість і т.д. Поляжуть ті люди, які мали б розбудовувати Україну після закінчення війни. Війна завершиться, проте еліти нації вже не буде а запишуться жінки та пенсіонери.
Далі кілька помічених мною актів. В Україні зараз величезна кількість бідних людей. Знаю багато людей поважного віку, які через стару владу загубили все - і сім*ї, і роботи, і майно. Деякі з моїх знайомих вже відверто сумніваються чи проживуть ще кілька років, адже грошей та роботи немає. Велика кількість спивається. Що пропоную цим людям, які не мають найблищого світлого майбутнього, які мають приклонний вік, та мають зуб на Путіна, який забрав у них все? Сформувати передові наступальні загони оборони.
Їхати в Крим та розправлятися з окупантами.
Що повинна зробити влада та молода самооборона для таких людей?
1.Координувати їхні дії.
2.Дати їм зброю.
3.Доставити до місць призначення.
4.Провести певні навчання.
5.Сформувати план та стратегію боротьби.
Зараз в організованих загонах оборони молоді, розумні, сміливі хлопці. Що буде якщо вони підуть воювати з Росією?
Поляже кілька тисяч найкращих представників української нації. Поляжуть ті люди, в яких найбільша свідомість, хоробрість і т.д. Поляжуть ті люди, які мали б розбудовувати Україну після закінчення війни. Війна завершиться, проте еліти нації вже не буде а запишуться жінки та пенсіонери.
Далі кілька помічених мною актів. В Україні зараз величезна кількість бідних людей. Знаю багато людей поважного віку, які через стару владу загубили все - і сім*ї, і роботи, і майно. Деякі з моїх знайомих вже відверто сумніваються чи проживуть ще кілька років, адже грошей та роботи немає. Велика кількість спивається. Що пропоную цим людям, які не мають найблищого світлого майбутнього, які мають приклонний вік, та мають зуб на Путіна, який забрав у них все? Сформувати передові наступальні загони оборони.
Їхати в Крим та розправлятися з окупантами.
Що повинна зробити влада та молода самооборона для таких людей?
1.Координувати їхні дії.
2.Дати їм зброю.
3.Доставити до місць призначення.
4.Провести певні навчання.
5.Сформувати план та стратегію боротьби.
То есть ты предлагаешь собрать стариков и бомжей, вооружить их и отправить воевать?!
А не думаешь, что тот же бомж зайдет в первый же ювелирный магазин с этим автоматом?
Я что то не замечал особого патриотизма у этого слоя населения....

А не думаешь, что тот же бомж зайдет в первый же ювелирный магазин с этим автоматом?
Я что то не замечал особого патриотизма у этого слоя населения....