Сербінчука відсторонили від керівництва Калинкою

Обговорення останніх новин в регіоні
Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Сербінчука відсторонили від керівництва Калинкою

Повідомлення Дерзкий » 01 березня 2014, 10:09

"Сьогодні я на сайті Чернівецької міської ради я прочитав досить цікаве звернення щодо усунення мене від виконання обов’язків керівника підприємства. На даний час я знаходжуся на лікарняному, тому захотів зразу зустрітися з представниками ЗМІ, щоби повідомити не тільки мешканцям Чернівців, а й інших областей, що, на мій погляд, відбувається зараз із Калинівським ринком", - сказав він.

На думку Сербінчука, рішення про його усунення від керівництва ринком секретар міськради Ярослав Кушнірик приймав не самостійно.

"Дане рішення для мене не зрозуміле, бо існуючий секретар Чернівецької міської ради не викликав мене щодо даної ситуації. Як написано в інформації, "звернення підприємців Калинівського ринку, яке необхідно перевірити". Що насправді там написано, я не розумію, бо мені не повідомляли, і для мене це стало новиною", - сказав він.

"Певним структурам, які зараз знаходяться при владі, не цікаво робити такі показники, які були на ринку за мого керівництва", - додав Сербінчук.

"Я думаю, що це рішення не приймав самостійно пан Кушнірик. Це рішення було йому сказане, напевне, паном Бурбаком, який учора став міністром. Нині він хоче вже взятися за Калинівський ринок", - додав Руслан Сербінчук.

Прес-конференція відбулась у готелі "Буковина" одночасно з прес-конференцією Віктора Януковича у Ростові-на-Дону.

Нагадаємо, директора МТК "Калинівський ринок" Руслана Сербінчука відсторонили від займаної посади. Це пов'язано із початком службового розслідування щодо його діяльності на займаній посаді.

Раніше повідомлялося, що прокуратура області відкрила кримінальне провадження щодо ситуації на Калинівському ринку.

Зображення
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Стиг
Забанен навсегда

Re: Сербінчука відсторонили від керівництва Калинкою

Повідомлення Стиг » 01 березня 2014, 10:34

Это хорошо или плохо? я не торгую на Калинке, кормушка большая

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 01 березня 2014, 10:43

Хватит. Посидел немного, дай другому посидеть...

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 01 березня 2014, 11:20

Так еще не посидел, вот сядет - тогда посидит...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

sashanson
Досвідчений
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 38 разів

Повідомлення sashanson » 01 березня 2014, 11:32

Хорошо что отстранили а не посадили!

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 01 березня 2014, 11:56

Он родыч Михайлишена
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 01 березня 2014, 14:30

Samson писав:
Sl@vcheg писав:Он родыч Михайлишена
Он одноклассник. Но если одноклассник это родыч, то он родыч :D
У них там ещё кумовские связи
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

NightCat
Новачок

Повідомлення NightCat » 01 березня 2014, 19:34

ИМХО: зря. Хоть он и из "молодой команды", но порядок на рынке понаводил. Рынок намного больше денег в бюджет приносить начал. Да и народ не жаловался( кроме пятого сектора :) ) . А то что кум-сват, так без этого в нашем маланско-молдаванском городке никак, тут все "родственники"
Востаннє редагувалось 01 березня 2014, 19:36 користувачем NightCat, всього редагувалось 1 раз.

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 200 разів

Повідомлення Infra3Byk » 02 березня 2014, 10:35

NightCat писав:ИМХО: зря. Хоть он и из "молодой команды", но порядок на рынке понаводил. Рынок намного больше денег в бюджет приносить начал. Да и народ не жаловался( кроме пятого сектора :) ) . А то что кум-сват, так без этого в нашем маланско-молдаванском городке никак, тут все "родственники"
порядок? Не знаю як це слово припустиме зі сторони продавців, але мені як рядовому покупцю, порядку там не видно. Срач такий що огого, машину небесплатно лишаєш в болоті.... порядок...

Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Юджин » 02 березня 2014, 12:09

Всем бывшим директорам говорилось , покушал у кормушки освобождай место , те кто упирался садился в тюрьму . Кравчук упёрся сел , Рынжук упёрся сел , этот упрётся сядет .

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”