вул. Садова -автомобіль збив на пішоходному переході дитину

Обговорення останніх новин в регіоні
Jekson
Зацікавлений

Re: вул. Садова -автомобіль збив на пішоходному переході дитину

Повідомлення Jekson » 25 березня 2015, 18:10

ussser писав:Так есть же знак пешеходного перехода? В чем проблема? Притормозить? Я бы этих фраеров,которые считают,что притормозить на пешеходном переходе это ниже их достоинства,кастрировала бы .. ( не буду опять писать мою страшную историю на пешеходном переходе)
Без лишніх емоцій панове.
Давайте поговоримо фактами
У цій ситуації реально винен велосипедист (сумно що дитина)
Велосипедисти часто думають, що вони прирівнюються до пішоходів, хоча такими не являються. і прирівнюються до водіїв механічних тз.
а тому ,якщо б хлопець переводив велосипед через перехід- тоді був б винен водій, а він переїздив його, в поперек руху, відповідно і створив аварійну
обстановку. Водій ні при чому

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 25 березня 2015, 18:19

Якби хлопець просто переходив дорогу в той момент,без велосипеда,то результат був би сумніший для хлопчика.Водій,якщо є знак пішоходного переходу, має притормозити щоб там не було.І я не буду розуміти і ставати на бік водія у випадку переходу дороги на пішоходному переході. Щоб там не було ... є знак- притормози.Хлопець проїхав т.як машини стояли. Я би тоже пішла через дорогу в той момент.. т.як рух зупинився.А водій бехи мав би водійським чуттям піддатися і також притормозити,коли бачить що рух зупинився.Якщо вже заклало і знак не бачить.
Слава Богу,що хлопчик живий.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

SERGINIO
Зацікавлений

Повідомлення SERGINIO » 25 березня 2015, 18:58

ussser писав:Якби хлопець просто переходив дорогу в той момент,без велосипеда,то результат був би сумніший для хлопчика.Водій,якщо є знак пішоходного переходу, має притормозити щоб там не було.І я не буду розуміти і ставати на бік водія у випадку переходу дороги на пішоходному переході. Щоб там не було ... є знак- притормози.Хлопець проїхав т.як машини стояли. Я би тоже пішла через дорогу в той момент.. т.як рух зупинився.А водій бехи мав би водійським чуттям піддатися і також притормозити,коли бачить що рух зупинився.Якщо вже заклало і знак не бачить.
Слава Богу,що хлопчик живий.
Рух зупинився частково , половину дороги вільної , так важко зазирнути за стояче авто ? я не виправдовую водія БМВ але і пішоходам , а вданному випадку велосипедисту , треба бути обережнішим і перш ніж переходити дорогу подивитись в сторони

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 25 березня 2015, 19:02

Може він і подивився..Ми ж не знаємо звідки беха з"явилася. Там є як мінімум 2 закавулки,звідки воно могло з"явитися.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 25 березня 2015, 19:18

maratura писав: я так понимаю,что законного обоснования наличия 3-х полос нет. Водитель должен интуитивно догадаться сам. Если честно ,то на этих двух полосах (вверх) машины еле-еле помещаются (автобусы вообще не вмещаются). Если она действительно существует,то только для того,чтоб "умные" водилы поворачивали из правого ряда налево на головную.
Почему нет? Есть.
11.1. Количество полос на проезжей части для движения нерельсовых транспортных средств определяется дорожной разметкой или дорожными знаками
Дорожный знак 5.16 Дорожный знак Направление движения по полосам Дорожный знак Направление движения по полосам
5.16 - 5.17.2 (см. Дорожные знаки)
а при их отсут­ствии — самими водителями с учетом ширины проез­жей части соответствующего направления движения, габаритов транспортных средств и безопасных ин­тервалов между ними.
И используется для поворота направо в 90% случаев.
ussser писав:Може він і подивився..Ми ж не знаємо звідки беха з"явилася. Там є як мінімум 2 закавулки,звідки воно могло з"явитися.
Користуючись Вашою термінологією, ВОНО тут було двоє, при чому більшою мірою велосипедист.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 25 березня 2015, 19:23

Велосипедист був на пішоходному переході,перед яким водій має притормозити...я вже не кажу зупинитись. В чому проблема? Притормозити це є проблема? Чи краще гріх на душу взяти?

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 25 березня 2015, 19:44

А якби на пішоходному був мотоцикліст?
А Камаз?

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 25 березня 2015, 19:58

ussser писав:Може він і подивився..Ми ж не знаємо звідки беха з"явилася. Там є як мінімум 2 закавулки,звідки воно могло з"явитися.
На видео четко видно, что первый и второй велосипедист смотрел прямо, вместо того, что бы смотреть по сторонам http://forumcv.net/viewtopic.php?p=308345#p308345

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 25 березня 2015, 20:01

ussser писав:Велосипедист був на пішоходному переході,перед яким водій має притормозити...я вже не кажу зупинитись. В чому проблема? Притормозити це є проблема? Чи краще гріх на душу взяти?
Велосипедист, не пешеход.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 25 березня 2015, 20:09

ussser писав:Велосипедист був на пішоходному переході,перед яким водій має притормозити...я вже не кажу зупинитись. В чому проблема? Притормозити це є проблема? Чи краще гріх на душу взяти?
Как я обычно еду на работу расскажу.
За 2 км пути надо проехать 5 светофоров, 1 кольцо - пропустить всех, 6 нерегулируемых пешеходников. Это ок.
Добавь к этому людей, которые "просто переходят дорогу" в 20-30-100 метрах от перехода. Это не ок.
Не проблема просто притормозить, в общем-то, но когда это 15-20 раз на 2 км пути, то все не так гладко.
Я не то чтобы оправдываю водителя, всяко лучше притормаживать перед переходом или если ряд стоит и не видно - может быть собака там банально, или ребенок маленький выбежать за мячом. Понятно, это дорога, ответсвенность и все такое, надо притормаживать.
Но я водителя прекрасно понимаю. А вот пешехода, который "просто переходит", не думая, что машина не может остановится мгновенно - не понимаю. Водитель тоже человек, не забывайте, тоже может ошибится, только цена его ошибки, помножить на халатность пешехода - жизнь пешехода. Вот о чем надо помнить и детям объяснять.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”