Потрібна допомога Самообороні.

Обговорення останніх новин в регіоні
TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: Потрібна допомога Самообороні.

Повідомлення TAZIT » 21 лютого 2014, 18:49

Особисто я , ДЕЛЬФІН , думаю що ти як автор (раз уже спитав) мав право оформити стартове повідомлення теми у будь-якому доступному форматі ... ! Будь-які інші повідомлення , оформлені подібним до початкового тут способом , мали б розцінюватися як порушення ... . Хоча я тут такого багато бачив навіть більш непристойного змісту ... і там де ходили модератори і адмін також ... , і теж не розумію для чого їм про щось ще нагадувати при цьому ... !
Що до того "як живем" : погуляємо якось разом і сам побачиш на якій стадії і як я втручаюся чи ні ... ! А то поки що подібний вищенаведеному твій опис життя не думаю що сприяє взаєморозумінню і нічого прямо не порушує ... . ;)
Крім того (головне) ж ти і повинен був зрозуміти і право адміна про щось тебе просити ... незалежно від того порушено що не будь чи ні ... ! Нібито теж не порушення ... , але ж не ПраВИЛАМИ єдиними форуми живуть ... , так само як і життя не обмежується законами ... .
. . .
Адміну я б порадив для початку відредагувати шаблон кольорів до більш природнього кольору ... , а то фіг поймёшь що там за колір якщо не тямити в колір-кодуванні -- принаймні ну дуже засвітлений шаблон ... .
. . .
Щоб я не сказав це абсолютно не значить що хтось може знати що саме я думаю ... , бо я стільки не встигну написати .. . :(
Востаннє редагувалось 21 лютого 2014, 18:56 користувачем TAZIT, всього редагувалось 2 разів.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 21 лютого 2014, 21:07

Дельфин писав:Увага!!!

Координатор нашої Самоборони просить допомогти із бронежелетами, касками. ВОНИ ЗАРАЗ АКТИВНО ЗБИРАЮТЬ АМУНІЦІЮ І ВІДПРАВЛЯЮТЬТ НА КИЇВ.

ВСІ ХТО МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ віддати, продати, чи знають де можна дістати бронежелети, каски чи іншу амуніцію в Чернівцях - телефонуйте йому. ДОПОМОЖІТЬ зібрати амуніцію. Якщо хто не хочете віддавати - підходьте до них, віддавайте особисто в руки тому, хто їде в Київ. Домовлятейсь, щоб він привіз Вам назад після перемоги.

САМОБОРОНІ В КИЇВ ПОТРБІНА АМУНІЦІЯ. ЗАЛИШИЛОСЬ НЕ ТАК ДАЛЕКО ДО ПЕРЕМОГИ. ПОТРІБНО ДОТИСНУТИ ЦИХ ПАРУ ДНІВ.

Телефон голови нашої Самооборони - 095-357-71-95, Сергій
Може можна купити в когось в Чернівцях броніки? Думаю не я один би прийняв дольову участь.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

spider-ms
Активіст

Повідомлення spider-ms » 21 лютого 2014, 21:15

Тільки вчора відправив армійські каски на майдан. В інеті (slando) вони продаються по 50 грн різних розмірів. Також там можна знайти б\у броніки та окремо бронеплатини різних класів захисту.
Зображення Зображення

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 21 лютого 2014, 21:17

Є інформація, що ті, які можуть продати підняли ціну на них в 2-3 раза. Я просив натякнути хто саме ;) але не сказали. Сказали що це якісь магазини, які їх мають і "підприємці. Самоборона готова викупити, але по нормальним цінами, не по барижним в 3 раза дорожче. Тому і шукають тих, у кого на руках є і можуть дати в користуання чи продати. Обіцяють повернути без дірок в ньому. (це був чорний юмор у них)
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 21 лютого 2014, 21:26

spider-ms писав:Тільки вчора відправив армійські каски на майдан. В інеті (slando) вони продаються по 50 грн різних розмірів. Також там можна знайти б\у броніки та окремо бронеплатини різних класів захисту.
Щось не знаходжу.

Симон Петлюра

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 21 лютого 2014, 21:28

Дельфин на ХФ не пробував давати оголошення про покупку? Може б якийсь оплотовець продав за недорого.

Симон Петлюра

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 21 лютого 2014, 21:55

:lol: точно! треба сказати, що я оплотівець, і скуповую для них. Але як із доставкою? Одразу на Київ? :D

Потрібні більше не каски-каски частково є. Потрібні броніки більше
Востаннє редагувалось 21 лютого 2014, 21:56 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

spider-ms
Активіст

Повідомлення spider-ms » 21 лютого 2014, 21:58

Tyrex7 писав:
spider-ms писав:Тільки вчора відправив армійські каски на майдан. В інеті (slando) вони продаються по 50 грн різних розмірів. Також там можна знайти б\у броніки та окремо бронеплатини різних класів захисту.
Щось не знаходжу.
Написав в л.с
Зображення Зображення

Tyrex7
Експерт

Повідомлення Tyrex7 » 21 лютого 2014, 22:02

Дельфин писав::lol: точно! треба сказати, що я оплотівець, і скуповую для них. Але як із доставкою? Одразу на Київ? :D

Потрібні більше не каски-каски частково є. Потрібні броніки більше
Ну я ідею підкинув. А ти підхватив. ;)

Симон Петлюра

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”