так меня и интересует мир вокруг меня! не верю что вам жить не дает голод в Африке!Maxi писав:... изменят мир вокруг вас только у Вас дома и в подъезде.а за его пределами останется все без изменений..
Народне повстання у Чернівцях
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
Re: Народне повстання у Чернівцях
и не только например дороги,вымогательство взяток в гос учереждениях на всех уровнях,сбор справок для справки о том что у меня нет справки,несчастных стариков с пенсией в 100гр и мног других вещейSTREPS писав:так меня и интересует мир вокруг меня! не верю что вам жить не дает голод в Африке!Maxi писав:... изменят мир вокруг вас только у Вас дома и в подъезде.а за его пределами останется все без изменений..
- STREPS
- Постійний користувач
...законодательная система без исполнительной - ничто.Дельфин писав:Такий вже у нас державний устрії законодавства і управління - ДЕЛЕГУВАННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ ПРЕДСТАВНИКАМ. Це треба розуміти. Системні, законотворчі функціїї виконують "представники від народу", а не чисті підїзди змінюют законодавчу систему. Не треба плутити "грішне з праведним". Якщо ТАМ представник не змінить "по мирному" правила гри, то "чистий двір" податки не поміняє і суди не змінить..STREPS писав:Я сделал следующий вывод:
Люди которые ходят на подобные митинги, как минимум, не хотят сами что-либо делать. А хотят выбрать кого-то, чтоб он там из Киева что-то для них сделал.
чтобы менять налоги их сначала нужно начать платить
Вы все верно подметили - "ПРАВИЛА ИГРЫ" и по этим правилам народ - рабское быдло, желаете жить по этим правилам - вперед. Когда надумаете играть по своим правилам - обсудим "грішне з праведним".
слова человека с поникшей головой:
"Такий вже у нас державний устрії законодавства і управління.."
"Це треба розуміти.."
"Ще не вмерла.."
выше голову! поменять можно все, но самим а не какой-то дядька в далеком киеве! но я думаю мирным путем никто ничего менять не будет - не по правилам игры это. вот если бы каждого депутата расстреливали за невыполнение хотя бы одного предвыборного обещания... пусть даже в темную...
прошло 20 лет, сколько нужно поменять президентов, министров, депутатов, чтобы все поняли что они из одного теста?!
- STREPS
- Постійний користувач
и не только например дороги,вымогательство взяток в гос учереждениях на всех уровнях,сбор справок для справки о том что у меня нет справки,несчастных стариков с пенсией в 100гр и мног других вещей[/quote]Maxi писав:так меня и интересует мир вокруг меня! не верю что вам жить не дает голод в Африке!
ну извините, в мой мир все перечисленное входит, я и подумать не мог что это вы понимаете как "за пределами" своего мира... а сколько вам лет? хотя неважно.
ну вот и встало все на свои места.
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
При чем тут это?Der Konstantin740iL писав:Но они правы, Черновцы с Парижем ничего общего не имеют, какой ... связал Париж с Черновцами??x-killer писав:Они даже не знают что мы "Маленький Париж" а не Вена.![]()
Вена по архитектуре очень ну очень похожа на Черновцы, только более помпезная как столица и чистая.

ну извините, в мой мир все перечисленное входит, я и подумать не мог что это вы понимаете как "за пределами" своего мира... а сколько вам лет? хотя неважно.STREPS писав:и не только например дороги,вымогательство взяток в гос учереждениях на всех уровнях,сбор справок для справки о том что у меня нет справки,несчастных стариков с пенсией в 100гр и мног других вещейMaxi писав:так меня и интересует мир вокруг меня! не верю что вам жить не дает голод в Африке!
ну вот и встало все на свои места.[/quote]
мне 43 года
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Слава Україні!
Я тут все прочитав. В кожного своє світосприйняття та відношення до оточуючих, тому кожен має право висловлювати свою думку, але не ображаючи іншого.
Щодо 1% населення присутніх: якщо області - то перебільшення (не 9 тис.), а якщо міста - то занижчено, бо було більше ніж 2,5тис. http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0% ... 1%86%D1%96
Тут обговорювалось, що починати треба з себе. І це правильно. Можливо своїм прикладом ми будемо викликати недорозуміння інших, але ми такі стайні особи, що як всі - так і ми. Тож будемо мати надію, що до нас приєднаються.
Особисто я хочу (і вже організовую) в супермаркетах місця для збору відпрацьованих елементів живлення (батарейок). Поки що стоїть лише в "Колосі" навпроти "Майдана" в ларьку продажу батарейок.
Можливо хтось зацікавився - приєднуйтесь.
І вертаючись до теми. На мою думку це репетиція-обстеження - як народ реагує на віче, як влада реагує на такі зібрання, і аналіз, що коли прийде час - як потрібно діяти. А таку владу потрібно не то шо міняти, а гнати драною мітлою в ....і ще далі(бо москалів жалко - теж наші друзі). ;)
Буду в Києві 17 травня, але ще не знаю чи залишусь на 18-те. Якщо хтось буде - напишіть в ПП заздалегідь.
Я тут все прочитав. В кожного своє світосприйняття та відношення до оточуючих, тому кожен має право висловлювати свою думку, але не ображаючи іншого.
Я там також був зі своїми знайомими (хоча і не знав що збирається група форумчан, а так би підійшов).maestro писав: Приглашали всех - пришло 6 человек. Вот и вся математика.
І вам не соромно таке говорити? Адже мітинг проходе не щодня, де ваш патріотизм? А ви навчаєтесь лише за стипендію? Я вважаю, щодо навчання у вас повинно бути прагнення, а обов'язок лише перед мамою, яка народила, батьком, який виховав та Батьківщиною, томущо це НАШ край і ми з нашими нащадками тут живемо! І від нас залежить, що ми їм залишимо.Tweak писав:Меня государство обеспечивает стипендией и я должен учиться.
Тут обговорювалось, що починати треба з себе. І це правильно. Можливо своїм прикладом ми будемо викликати недорозуміння інших, але ми такі стайні особи, що як всі - так і ми. Тож будемо мати надію, що до нас приєднаються.
Особисто я хочу (і вже організовую) в супермаркетах місця для збору відпрацьованих елементів живлення (батарейок). Поки що стоїть лише в "Колосі" навпроти "Майдана" в ларьку продажу батарейок.
Можливо хтось зацікавився - приєднуйтесь.
І вертаючись до теми. На мою думку це репетиція-обстеження - як народ реагує на віче, як влада реагує на такі зібрання, і аналіз, що коли прийде час - як потрібно діяти. А таку владу потрібно не то шо міняти, а гнати драною мітлою в ....і ще далі(бо москалів жалко - теж наші друзі). ;)
Буду в Києві 17 травня, але ще не знаю чи залишусь на 18-те. Якщо хтось буде - напишіть в ПП заздалегідь.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
STREPS писав:по этим правилам народ - рабское быдло, желаете жить по этим правилам - вперед.Когда надумаете играть по своим правилам - обсудим "грішне з праведним".
Ти збираєшся встановлювати нові правила гри, а таке пишеш -
STREPS писав: слова человека с поникшей головой:
"Такий вже у нас державний устрії законодавства і управління.."
"Це треба розуміти.."
"Ще не вмерла.."
выше голову!

"Такий устрій "- це констатація факту. Так побудована ЛЮБА ДЕРЖАВА НА ПЛАНЕТІ, в тому числі і наша. І такий у нас устрій - делегування повноважень. І це не сумно, а стандартно. Нової системи ще не вигадали. Причому тут опущена голова?
А те що "це треба розуміти", як воно працює - то це, справді, треба розуміти.
STREPS писав: поменять можно все, но самим а не какой-то дядька в далеком киеве!
Щоб поміняти "правила гри" потрібний відповідний рівень громади. А рівень громади - це відповідний рівень кожного із... А середній рівень зараз

ПІСЛЯ того, як суспільству набридне "безпредел", воно знову дозріє до створення нових правил гри. Словяни, сцуко повільні. Тому процес дозрівання йде довго. Ми просто зобовязані пройти через кров, самосуд, вогонь, вила і так далі. Така наша історія. Незалежність дісталась тим, кому вона не потрібна і цінності для них не представляє. Є нації яким вистачає розуму зрозуміти, що пора міняти правила гри заздалегідь і мирно, а є нації в яких все тільки через - "Не приведи Бог видеть русский бунт — бессмысленный и беспощадный."STREPS писав: но я думаю мирным путем никто ничего менять не будет - не по правилам игры это. вот если бы каждого депутата расстреливали за невыполнение хотя бы одного предвыборного обещания... пусть даже в темную...
Не важливо з якого тіста "ті", а важливо з якого тіста ці, які повинні з них запитати! Дитина балувана у батьків не тому, що вона із іншого тіста вийшла, а тому що батьки її розпустили.STREPS писав:прошло 20 лет, сколько нужно поменять президентов, министров, депутатов, чтобы все поняли что они из одного теста?!
У нас незалежність і право саморганізовуватись дістались тому поколінню, якому вони не потрібні і цінності для них не представляють.
Може вже є готовність нашого суспільства до того, щоб налякати депутатів і заставити тримати слово? Це випадково не в тому суспільстві чиновники будуть слова дотримуватись, де на акціїї протесту виходиь 1% людей?

Щоби не казали, але після майдану 2004-року в чинуш зародився страх. А раптом народ почне тепер весь час так...

Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Думаю, тут практически все не глупые люди и понимают следующие факты
все эти политики, и те которые сейчас у власти и те, в поддержку которых организовали этот митинг и ему подобные по всем областям, за ними всеми стоят те кто действует в тени!
Получается что не важно кто у власти, какая партия или какое имя... в итоге те же самые теневые личности управляют событиями!
Тут всё как в американской пословице "Не важно за кого вы голосуете, правительство всеровно просочится"
Вот а правительство - это всегда одни и те же, независимо от политической партии.
все эти политики, и те которые сейчас у власти и те, в поддержку которых организовали этот митинг и ему подобные по всем областям, за ними всеми стоят те кто действует в тени!
Получается что не важно кто у власти, какая партия или какое имя... в итоге те же самые теневые личности управляют событиями!
Тут всё как в американской пословице "Не важно за кого вы голосуете, правительство всеровно просочится"
Вот а правительство - это всегда одни и те же, независимо от политической партии.

- strikerdnb
- Активіст
Мне лично кажется, что по этой же причине всё на что надеялись люди, вышедшие на митинг в 2004, и то малое чего они смогли всё же добиться, всеровно обернулось крахом.
Востаннє редагувалось 01 квітня 2013, 08:28 користувачем strikerdnb, всього редагувалось 1 раз.