STREPS писав:Я сделал следующий вывод:
Люди которые ходят на подобные митинги, как минимум, не хотят сами что-либо делать. А хотят выбрать кого-то, чтоб он там из Киева что-то для них сделал.
Такий вже у нас державний устрії законодавства і управління - ДЕЛЕГУВАННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ ПРЕДСТАВНИКАМ. Це треба розуміти. Системні, законотворчі функціїї виконують "представники від народу", а не чисті підїзди змінюют законодавчу систему. Не треба плутити "грішне з праведним". Якщо ТАМ представник не змінить "по мирному" правила гри, то "чистий двір" податки не поміняє і суди не змінить.
STREPS писав: Желаете изменить мир - начните с себя. Помойте свой подъезд вместе с детьми, соберите мусор у себя под окнами, потребуйте талон за проезд с кондуктора, потребуйте чек об оплате за любые денежные операции, толпой забейте камнями на месте пьяного мажора сбившего на джипе детей... никакой министр или президент этого делать не будет
А от це абсолютно вірно.
Тільки це перший крок, щоб ЗМІНИТИ СЕБЕ чи щоб РОЗВИНУТИ себе. А коли ви дійдети до розуміння, як працє система навколо, от тоді і почнете ходити демонструвати СВОЇМ ПРЕДСТАВНИКАМ, що ви не задоволені системою. Сміття ви приберети і самі, а от систему ви цим не зміните. Інакше німці би жили без канцлера і Бундестагу, і вирішували всі спори самосудом. Хоча, ті самі німці, ДУЖЕ АКТИВНО демонстрували зовсім недавно свою незгоду. От і вибороли собі умови. А якби вони також виходили по 1%, і тішили себе "казками", то жили би як ми - холопами. Не дивлячись на генетичну тягу до дисципліни і чистоти. Але це їм би не допомогло сформувати державу.
STREPS писав: потому что никто , даже Вы, не желаете выполнять даже самые простые и нужные законы, потому что можно этого не делать и ничего за это никому не будет.
Так це
наслідки байдужості народної до того, що роблять його представники в органах влади. Навчіться виходити і відстоювати своє!!! Будь то небайдужість до свавілля роботодавця чи чиновника. А вічна аморфність приводиь до того, що навіть водій маршрутки вже "начальник" і може собі позволити...
STREPS писав:научитесь хозяйничать у себя дома - и тогда будет больше шансов показать ЗРАДЕ что народ- хозяин в стране,
Так
автоматично воно не буде. Господарювати в своєму домі - це
перший крок, а другий крок - навчитись господарювати в своїй країні. Друге НЕ випливає з першого. Друге - це НАСТУПНИЙ КРОК, на який треба так само підняти свій зад, як і для порядку навколо свого будинку.
STREPS писав: а пока хозяин тут доллар...и это прискорбно.
А це вже зовсім інша тема. Це вже не сюди. В Германії чи Польші також керує доллар, але там життя... трохи інше.
Я згідний, що починати треба з себе,
але не треба зациклюватись межами свого паркану - ніби далі вже мене не стосується. Ніби порядок в державі буде - якось, кимось, само собою...
Одне одному НЕ заважає. Можна і вулицю прибрати біля будинку і до "представників в державу" прийти сказати -що так жити не більше не хочу. Головне, щоб було розуміння процесів і сили проявити свою громадянську активність.