полностью разделаю ваше мнение и именно по этой причине пользуюсь экофло
Запасємося повербанками
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Запасємося повербанками
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- dvs
- Адміністратор
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 114 разів
580 гарна штука, схоже в останніх моделях залишили лише poeNero писав: ↑10 червня 2024, 10:12рукус R580, і це він в мене по ПОЕ живиться. Але він від 12В працювати не буде. НАвіть від 24х. Я коли його купив, то мені прислали ПОЕ БЖ на 24В і я довго не розумів чому система не працює - він перезавантажувався кожні там 20-30-40 секунд. І старт займає ще 10-15 секунд. Як тільки я взяв у Телефоніста на тест 48В БЖ від ubiquity - все запрацювало. Продавець дуже здивувався, але замінив на 48вольтові блоки і все.
ну ще як варіант при відсутності світла живити тільки мікрот та їздити на його wifi, девайси на нього самі перекинуться (якщо покриття вистачить), а потім при відновленні живлення заведеться рукус
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
Сидимо без світла майже 3години тестую СЄС. Дружина дивиться телік 65" включали мікрохвильовку, світло по всій хаті + всяке по дрібницях. Одним словом звичайне споживання як з мережею. Батарея сіла на 4% з показів БМС Було-б хоч мін сонце взагалі акум би не сідав. Думаю гарна інвестиція, але бабла винесло дофіга.
Ще з спостережень навіть під час дощу в день, небо повністю затягнене, панелі все одно дають 700-1000ват Макс. що бачив ідеальне сонце, працює кондер, бойлер, і ще купа всього, самі панелі давали в інвертор 3.9квт
Ще з спостережень навіть під час дощу в день, небо повністю затягнене, панелі все одно дають 700-1000ват Макс. що бачив ідеальне сонце, працює кондер, бойлер, і ще купа всього, самі панелі давали в інвертор 3.9квт
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- 13ый воин
- Експерт
я свою систему планирую собрать за недельки 2. Прикинул по потребителям, мне на 3 кВт/ч с головой хватить должно для зарядки акб. Каркас сами варить будем, на группу защиты приглашу электрика уже. В теории 450-500 кВт в мес через байпасс можно будет на шару розетку получить. В ecoflow delta 2 max можно подключать сразу 2 солн панели до 500 Вт, с него уже через щиток на нужные зоны по дому. Три таких девайса в принципе полностью должны закрыть вопрос и хранения 6 кВт и байпас в дневное время. Потом упадут цены либо из за бугра доп акб при необходимости и можно будет увеличить запас акб с 6 до 18 кВт. Чет я не доверяю обычным инверторам по стандартной схеме и нойнейм акб. В целом чуть дороже по девайсам, дешевле по установке и проще, но мне кажется безопасней должно быть.
И вообще у меня какие то странные мысли, что энергии то хватает в нашей стране, просто сейчас искусственно создан ажиотаж по всей этой теме. Плюс кредиты 0% якобы от государства подвезли аккурат. Все чтобы высаживать лишнее бабло с народа сверх реальной стоимости. Министр четко назвал цифру до 1 грн на выходе с электростанции, плюс доставка до 2 грн, а дальше тупо все решает рынок, а рынок это барыги.
И вообще у меня какие то странные мысли, что энергии то хватает в нашей стране, просто сейчас искусственно создан ажиотаж по всей этой теме. Плюс кредиты 0% якобы от государства подвезли аккурат. Все чтобы высаживать лишнее бабло с народа сверх реальной стоимости. Министр четко назвал цифру до 1 грн на выходе с электростанции, плюс доставка до 2 грн, а дальше тупо все решает рынок, а рынок это барыги.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
Тарифи на світло потрібно зменшувати, а не підвищувати, – Юлія Тимошенко
Рішення влади підвищити тарифи на електроенергію не допоможе відновленню нашої енергосистеми та не припинить відключення світла. Це корупційне рішення, і воно мусить бути негайно скасоване. На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» і запропонувала вихід із ситуації (https://promin.cv.ua/2024/06/12/taryfy- ... henko.html).
Рішення влади підвищити тарифи на електроенергію не допоможе відновленню нашої енергосистеми та не припинить відключення світла. Це корупційне рішення, і воно мусить бути негайно скасоване. На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» і запропонувала вихід із ситуації (https://promin.cv.ua/2024/06/12/taryfy- ... henko.html).
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Якщо ти приніс сюди це, то ти згоден з нею, я правильно тебе зрозумів?Master писав: ↑13 червня 2024, 09:15Тарифи на світло потрібно зменшувати, а не підвищувати, – Юлія Тимошенко
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
о , так они спелись уже .Master писав: ↑13 червня 2024, 09:15Тарифи на світло потрібно зменшувати, а не підвищувати, – Юлія Тимошенко
любі друзі .

- Master
- Легенда Форуму
- 13ый воин
- Експерт
Слав у вас в доме 3 фазы или одна?Sl@vcheg писав: ↑15 травня 2024, 13:36Інвертор обрав такий https://alterens.com/store/inverters/an ... -pro-3600w