Пропали канали на т2
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: Пропали канали на т2
В нас на роботі також пропало декілька каналів ("хокей", "НЛО" і ще пару). Вмикав пошук - незнайшло. А сьогодні десь в 2 години ночі по НТН дивився передачу і тут все застигло і виникла табличка приблизно такого змісту:"Цей канал платний. Для відновлення сигналу потрібно заплатити тудато. За детальною інформацією телефонуйте тудато." Мені здається, що готуються до платного віщання. 

Була така ж сама проблема, вирішилась за допомогою інструкції звідсиdidpanas писав:Пропали канали на т2.Немає від першого до 9 ,17(мега) і ще парочка!Ніякі настройки і пошуки вручну пока не далі результатів.Тюнер "трімах".Хотілось взнати чи це загальна картина для всіх, чі тількі в мене?!
http://digital-tv.com.ua/informaciya/u- ... delat.html
але і антену теж треба або підкрутити, або підсилювач поміняти, рівень сигналу по вашому 1 мультиплексу дуже низький.
Пройшло трохи часу і все стало на свої місця.Думав покручу антену або кабель заміняю,але часу вільного не вистачило!Воно і на краще.Саме все настроїлося.Коли не було каналів то якість доходила до 30-33.Тепер всі 100!???Певно булі якісь проблеми з передатчиком або.....щось інше.Дякую всім хто відгукнувся!
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
А я думал что новые тюнера скажут покупать, так как эти уже устарели. И смотри дальше "бесплатное вещание" 

А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет