Чернівцях з'явився новий маршрут 1-Б
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
Re: Чернівцях з'явився новий маршрут 1-Б
а мені тепер буде зручно в Метро їхати, а то раніше треба було добратися на головну і вже там чекати 1А
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
- rchallenger
- Зацікавлений
Так то воно й так, але судячи з маршруту в новині він курсує від Южки до Головної і на Гагаріна, а Проспектом лише вертається на Южку.Sawac писав:а мені тепер буде зручно в Метро їхати, а то раніше треба було добратися на головну і вже там чекати 1А
Так що все ж таки простіше дочекатися 1-а/1-б вже на Головній в сторону Метро
Востаннє редагувалось 02 квітня 2013, 14:49 користувачем rchallenger, всього редагувалось 2 разів.
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
як я поняв, то маршрут 1А їде від метро по головній до кварцу потім по южка - червоноармійська - проспект - головна до метро, а 1Б від метро по головній - проспект - червоноармійська - южка - кварц - головна до метро
Востаннє редагувалось 02 квітня 2013, 16:26 користувачем Sawac, всього редагувалось 1 раз.
Саша 097 683 82 два 2
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
жаль шо ток до метро....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- rchallenger
- Зацікавлений
Таки вірно, щойно в обидва напрямки по Проспекту спостерігав ці автобуси, так що їде як 5 тролейбус, тільки до МетроSawac писав:як я поняв, то маршрут 1А їде від метро по головній до кварцу потім по южка - червоноармійська - проспект - говна до метро, а 1Б від метро по головній - проспект - червоноармійська - южка - кварц - головна до метро
Я не против новых автобусов, но... такое впечатление, что ими вытесняют "рогатых". Вчера, например, 25 минут прождал на углу Головной-Проспекта транспорта на Хотинскую - ни 5 тролейбуса, ни 38 маршрутки, ни старой "1" :( Зачем новые маршруты на "троллейбусных" улицах?
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Комусь вигідно обанкротити Тролейбусне управління, а потім за безцінь приватизувати його, адже ТУ - дуже привабливий об"єкт для приватизації, це не тільки старі тролейбуси, а ще й інфраструктура і біля 4 гектарів землі на самому Проспекті. А щоб подешевше приватизувати, потрібно спочатку обанкротити, як прийнято у нашій державі. От ці автобуси і будуть виконувати таку функцію, imho.squash_cv писав:Я не против новых автобусов, но... такое впечатление, что ими вытесняют "рогатых". Вчера, например, 25 минут прождал на углу Головной-Проспекта транспорта на Хотинскую - ни 5 тролейбуса, ни 38 маршрутки, ни старой "1" :( Зачем новые маршруты на "троллейбусных" улицах?