То есть вы реально верите в Победу над Коррупцией?

Эт пожалуй лучший вариант.zwer125 писав:побудувати паркінги багато поверхові по місту
Ну такую мелко-бытовую, как взятки гайцам, победить очень просто.sergej1974007 писав:Почитал комментарий Цеппелина и Акинака--
То есть вы реально верите в Победу над Коррупцией?![]()
![]()
Да победите ее уже в конце концов.akinak писав: Ну такую мелко-бытовую, как взятки гайцам, победить очень просто.
Тут народ жмет 3-5 грн за наземную. А вы про многоэтажные/подземные.Der Konstantin740iL писав:Можно и подземную автоматическую парковку.
Ну а чего, технически это все не так уж и сложно и вполне реализуемо.Der Konstantin740iL писав:Можно и подземную автоматическую парковку.
В Украине :D
Це все дрібниці, вже написали, що арештують авто за борги по штрафам і тормознуть при нагоді.sergej1974007 писав:1.питання.Buxx писав:Буде і у нас, і не тільки евакуатори, а весь компот нових змін - штрафи по камерам на власника і т.д.
В мене є знайомий---в нього машина по дорученню,строк дії якого вийшов 4 роки назад.
Доручення від померлого вже родича.
Куди будуть приходити штрафи?
2.питання.
Ще один знайомий---машина по дорученню.
Власник змінив адресу років 5 назад.
А саме цікаве--взагалі без прописки зараз.(власник).
Куди будуть прходити штрафи?.
І ще купа нюансів--мілких технічних дрібниць.
Люди про які Борги ви пишете?Buxx писав: Це все дрібниці, вже написали, що арештують авто за борги по штрафам і тормознуть при нагоді.
Якщо я за найближчі 2 роки заплачу хоч один штраф по фото-выдеофіксації---а ви про це дізнаєтесь :D :D ---я переведу гривнів 500( тобто десь 10 доларів)--на якийсь вказаний мені благодійний рахунок.Buxx писав:Про борги за штрафи по фото-відеофіксації.