Виталий Ткачук - поющий депутат
Re: Виталий Ткачук - поющий депутат
:D Честно говоря,из всего списка кандидатов ,я знаю только его... из-за его творчества и Михалишина...ну Забродского-звезда тв . Я даже не знаю,за кого голосовать...
Посмотрю, у кого фотка лучше будет. :D

]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 7 разів
Я вот тут решил собрать информацию - предложить ему сделать дорогу между домами как ехать от магазина Украиночки к "Белу" и до магазина "Водограя".
Одну маленькую дорогу по микрорайону хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены.
Одну маленькую дорогу по микрорайону хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены.

Востаннє редагувалось 15 травня 2014, 19:09 користувачем Anonymous, всього редагувалось 2 разів.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Забродский снялся, напротив его фамилии будет печать ВЫБЫЛ
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Ну ви трохи гоните...Якщо будемо по цій критерії завжди голосувати,то ми далеко поїдемо.Ну,залатає він може ту диру і що далі,він вам більше не потрібен???То давайте виберемо мера на прокат,щоб рішив кожного проблему і віддамо назад,в принципі нормально,але що далі.Хороші плакати,не признак якості кандидата,не по плакатах обирають,якщо і взагалі плакатів не було...Я вважаю,що за плакати на стовбах і на дверях під`їздів взагалі штрафувати таких кандидатів потрібно,а не те що й вибирати,бо вони самі засоряють місто,це ж його вислів "Нам тут жити",то нехай і з себе почне.maestro писав:Я вот тут решил собрать информацию - предложить ему сделать дорогу между домами как ехать от магазина Украиночки к "Белу" и до магазина "Водограя".
Одну маленькую дорогу по микрораену хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены.
Востаннє редагувалось 15 травня 2014, 18:51 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- 13ый воин
- Експерт
картинки на столбах вешать - дешевле!maestro писав:Я вот тут решил собрать информацию - предложить ему сделать дорогу между домами как ехать от магазина Украиночки к "Белу" и до магазина "Водограя".
Одну маленькую дорогу по микрораену хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
посоветуйте,за кого голосовать....
а то "потерялася я "(с) :D

]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- 13ый воин
- Експерт
ни за кого, никого нормального нету к сожалению
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
За нас "Форумчан"))).А якщо реально,ми не можемо нав`язувати Вам свій вибір,це не законно.А Ви що не з Чернівців,що не вкурсі даних новин чи кандидатів,тільки я Вас прошу не ведіться на хорошу рекламу,відоме прізвищеі обіцянки,бо ніхто,ще людству не догодив,а ці тим більше,головне не заплямованого минулими владами,тим більше останньої.ussser писав:посоветуйте,за кого голосовать....а то "потерялася я "(с) :D
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Нажаль ні закого не вигідно,тому що всерівно якийсь сперматозоїд пролізе до матки і пустить свої коріння,тільки не відомо чи родиться щось путяще....13ый воин писав:ни за кого, никого нормального нету к сожалению