Виталий Ткачук - поющий депутат

Обговорення останніх новин в регіоні
KIMOvod
Активіст
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 40 разів

Re: Виталий Ткачук - поющий депутат

Повідомлення KIMOvod » 15 травня 2014, 18:33

Что он может хорошего сделать?!
Разве что город плакатами засрать
Противно смотреть по сторонам, тьху блин

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 15 травня 2014, 18:34

:D Честно говоря,из всего списка кандидатов ,я знаю только его... из-за его творчества и Михалишина...ну Забродского-звезда тв . Я даже не знаю,за кого голосовать... *scratch* Посмотрю, у кого фотка лучше будет. :D
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 15 травня 2014, 18:37

Я вот тут решил собрать информацию - предложить ему сделать дорогу между домами как ехать от магазина Украиночки к "Белу" и до магазина "Водограя".
Одну маленькую дорогу по микрорайону хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены. *hi*
Востаннє редагувалось 15 травня 2014, 19:09 користувачем Anonymous, всього редагувалось 2 разів.

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 15 травня 2014, 18:48

Забродский снялся, напротив его фамилии будет печать ВЫБЫЛ
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 15 травня 2014, 18:49

maestro писав:Я вот тут решил собрать информацию - предложить ему сделать дорогу между домами как ехать от магазина Украиночки к "Белу" и до магазина "Водограя".
Одну маленькую дорогу по микрораену хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены. *hi*
Ну ви трохи гоните...Якщо будемо по цій критерії завжди голосувати,то ми далеко поїдемо.Ну,залатає він може ту диру і що далі,він вам більше не потрібен???То давайте виберемо мера на прокат,щоб рішив кожного проблему і віддамо назад,в принципі нормально,але що далі.Хороші плакати,не признак якості кандидата,не по плакатах обирають,якщо і взагалі плакатів не було...Я вважаю,що за плакати на стовбах і на дверях під`їздів взагалі штрафувати таких кандидатів потрібно,а не те що й вибирати,бо вони самі засоряють місто,це ж його вислів "Нам тут жити",то нехай і з себе почне.
Востаннє редагувалось 15 травня 2014, 18:51 користувачем Dj-Rembrand, всього редагувалось 1 раз.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 15 травня 2014, 18:51

maestro писав:Я вот тут решил собрать информацию - предложить ему сделать дорогу между домами как ехать от магазина Украиночки к "Белу" и до магазина "Водограя".
Одну маленькую дорогу по микрораену хотя бы подлатать, а в замен 2 100% голоса на выборах мой и жены. *hi*
картинки на столбах вешать - дешевле!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 15 травня 2014, 18:54

посоветуйте,за кого голосовать.... *scratch* а то "потерялася я "(с) :D
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 15 травня 2014, 19:01

ни за кого, никого нормального нету к сожалению

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 15 травня 2014, 19:01

ussser писав:посоветуйте,за кого голосовать.... *scratch* а то "потерялася я "(с) :D
За нас "Форумчан"))).А якщо реально,ми не можемо нав`язувати Вам свій вибір,це не законно.А Ви що не з Чернівців,що не вкурсі даних новин чи кандидатів,тільки я Вас прошу не ведіться на хорошу рекламу,відоме прізвищеі обіцянки,бо ніхто,ще людству не догодив,а ці тим більше,головне не заплямованого минулими владами,тим більше останньої.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 15 травня 2014, 19:03

13ый воин писав:ни за кого, никого нормального нету к сожалению
Нажаль ні закого не вигідно,тому що всерівно якийсь сперматозоїд пролізе до матки і пустить свої коріння,тільки не відомо чи родиться щось путяще....

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”